Florin Piersic îşi dă întâlnire cu peste o mie de femei, de 8 Martie

Actorii Florin Piersic şi Medeea Marinescu vă invită pe 8 Martie, la Palatul Naţional al Copiilor, la o ediţie specială a comediei de succes "Străini în Noapte", în regia maestrului Radu Beligan.

RomaniaTV.net
17 feb. 2014, 13:09
Florin Piersic îşi dă întâlnire cu peste o mie de femei, de 8 Martie

Toate femeile vor primi in dar, o floare din partea maestrului Florin Piersic, motiv pentru care accesul in sala va dura mai mult decat de obicei. Asa ca spectatoarele vor avea ocazia sa-l cunoasca personal pe maestru si sa-si exprime admiratia fata de cel mai carismatic actor roman.

Florin Piersic  a revenit odata cu acest spectacol pe scena teatrului si, chiar el marturisea, ca simte ca intinereste atunci cand joaca pe scena. Piesa i se potriveste perfect, este o comedie romantica cu rasturnari de situatie, minciuna, seductie si o lectie despre cum timpul ne schimba.

Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viata, iar Julietta este femeia care vrea sa obtina ce isi propune, sa-si recapete o parte din viata pe care a pierdut-o in tinerete. Drumurile lor se intersecteaza pentru ca fiecare vrea altceva de la celalalt, iar acest lucru ii conduce spre alte secrete care trebuie dezvaluite.

Piesa este fascinanta nu numai pentru ca numele Florin Piersic apare pe afis, ci pentru ca este o capodopera, o piesa de teatru in care astepti cu sufletul la gura sa vezi ce urmeaza, ce vor zice si cum va decurge actiunea imbinata armonios cu replici amuzante. Iar acest lucru este foarte important atunci cand vine vorba de teatru, pentru ca nu trebuie sa ai timp sa te plictisesti cand esti in sala.

Pentru a acoperi valul imens de cereri inregistrate din partea iubitorilor de teatru, organizatorii au programat in aceeasi zi inca o reprezentatie. Astfel, cei interesati vor putea viziona piesa de teatru ”Straini in Noapte” in regia maestrului Radu Beligan, sambata, 8 Martie cu incepere de la orele 16:30 si 20:00.  

Biletele pot fi achizitionate de la punctele Vreau Bilet deschise la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, sediul din Bd. Octavian Goga, nr.24, bl.M62, magazinele EuroGsm,  si online prin WWW.VREAUBILET.RO.