Florin Piersic, iubire interzisă cu o mare artistă din România: „Un amor nebun, era foarte frumoasă și dorită de toți”

Florin Piersic a avut o iubire interzisă cu o mare artistă din România. Povestea lor de dragoste a fascinat o țară întreagă și a devenit un simbol al acelor vremuri.

20 dec. 2023, 20:22
Florin Piersic, iubire interzisă cu o mare artistă din România: „Un amor nebun, era foarte frumoasă și dorită de toți”

Au fost multe zvonuri și speculații la vremea aceea despre idila dintre Florin Piersic și Angela Similea, însă amândoi au ales să păstreze discreția și tăcerea. Cu cinci ani în urmă, Florin Piersic a mărturisit că a trăit un „amor nebun” cu Angela Similea. Actorul a spus că a fost o poveste de dragoste frumoasă, însă cu o notă de melancolie fiindcă a fost un amor interzis.

Citește și Ramona Olaru, la un pas de o căsnicie din interes cu un milionar îndrăgostit. De ce s-a încheiat relația înainte să înceapă: „Am vrut, dar nu puteam nici să mă pup”

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a dezvăluit Piersic.

Pe lângă povestea de dragoste, Florin Piersic și Angela Similea au fost parteneri artistici de excepție. Cei doi au făcut duete memorabile în tot felul de emisiuni. Piesa „Nufărul alb” din 1983, compusă de Marcel Dragomir pe versurile Teodorei Popa Mazilu, a fost doar unul dintre momentele lor de glorie. Colaborarea lor a depășit granițele scenei și a atins sufletele publicului.

Citește și Adevărul despre conserva de ton! Mihaela Bilic: ”Nu cred că există un aliment consumat mai des”

Angela Similea a vorbit și ea despre această poveste de dragoste în cartea ei biografică. L-a descris pe Florin Piersic „cu adevărat superb” și „departe de a fi efeminat”. Cu toate că au avut o poveste superbă, au încercat să stingă rapid totul și a rămas doar o dragoste interzisă. Amintirea rămâne vie în mintea lor chiar și acum.