Florin Piersic, mesaj cutremurător: „Îmi este frică de moarte. Oamenii nu-şi vor mai aminti de mine”

Florin Piersic, mesaj cutremurător pentru fani. Unul dintre cei mai renumiți actori din lumea teatrului românesc are 85 de ani şi concertează în continuare, bucurându-se de aprecierea publicului.

03 dec. 2021, 19:40
Florin Piersic, mesaj cutremurător: „Îmi este frică de moarte. Oamenii nu-şi vor mai aminti de mine”
Florin Piersic, mesaj cutremurător

Florin Piersic, mesaj cutremurător. Actorul a transmis un mesaj neașteptat pentru fanii săi. Acesta a vorbit despre viitorul României și rolul său în dezvoltarea acesteia.

Citeşte şi: Drama lui Florin Piersic. Sora lui a înecată, la doar 15 ani: „A sărit în Prut să-şi salveze colega de bancă”

Florin Piersic, mesaj cutremurător

Toate cele bune. Abia aștept să ne întâlnim, ceea ce ar fi minunat să ne îmbrățișăm, cel mai frumos gând pe care pot să îl am. Aș da orice să pot să fiu alături de toți cei care simt pentru ziua de 1 Decembrie că sunt români, că sunt ai mei, că eu sunt al tuturor, dar neapărat al celor care iubesc țara asta pe care eu o cunosc atât de bine, încât ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți ca să le povestesc tuturor unde am fost în România, ce am simțit în România, pe unde am filmat în România, să fiu cel mai bun ghid pentru România.

Eu știu tot, iubesc tot ce este legat de țara asta a mea. Sper că ați înțeles și nu vă doresc decât să fiți sănătoși și să ne întâlnim, și să ne îmbrățișăm.

Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau. Cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine după o sută de ani? N-o să-și mai aducă aminte nici de ei, darămite de mine. Uiți și după două zile ce faci, se uită tot”, a spus Florin Piersic pentru Dan Negru.

Florin Piersic a jucat în spectacolul cu numărul 1220

Florin Piersic a făcut declaraţii emoţionante şi a mărturisit că nu vrea să se îmbolnăvească niciodată şi că vrea să mai trăiască. Actorul a jucat pe scena cinematografului din Cluj-Napoca, orașul lui natal, spectacolul cu numărul 1220.

Eu nu vreau să mă îmbolnăvesc niciodată. Vreau să mai trăiesc! Uitați-vă la mine, atât vă spun! 1220 de spectacole în seara asta! Dacă vă spun câți ani am, vă ridicați și plecați acasă.

Ne îmbrățișăm, ne pupăm cu toți care veneau – ceea ce acum nu e voie. Și îmi pare rău că nu e voie și e cam târziu, ca eu să mai aștept să mă pup cu vreo admiratoare a mea.

Arătam grozav de bine. Îmi place să mă văd în filmele vechi, în Harap Alb, în altele, când mă văd îmi vine să mă pup pe ecran, dar mi-e frică să nu mă curentez.

Ce planuri să am la vârsta asta? Păi, nu știu cum să spun, e o vârstă la care.. recunosc, mă țin de femei să nu cad. Dar adevărul e că nu am niciun plan. Nu am planuri. Decât să fiu sănătos”, a declarat Florin Piersic pentru Pro TV.