Florin Popescu: Dizolvarea conducerii PDL Dâmboviţa este o mare eroare

Deputatul Florin Popescu susţine, într-un comunicat remis luni, că este o eroare dizolvarea conducerii organizaţiei judeţene a PDL Dâmboviţa, implicit înlocuirea sa din funcţia de preşedinte al organizaţiei.

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 12:59
Florin Popescu: Dizolvarea conducerii PDL Dâmboviţa este o mare eroare

Florin Popescu, susţinător al Elenei Udrea la şefia PDL, spune că ”în PDL continuă vânătoarea de vrăjitoare, iar toţi cei ce nu s-au numărat printre susţinătorii lui Vasile Blaga sunt vânaţi sistematic”.

”Biroul Permanent Naţional (BPN) a decis, astăzi (luni – n.r.), dizolvarea conducerii organizaţiei judeţene a PDL. Decizia a fost luată în absenţa lui Vasile Blaga – care se pregăteşte să zboare în China şi fără ca preşedintele organizaţiei Dâmboviţa să fie invitat la şedinţa în cauză. Constat fără surprindere că în PDL continuă vânătoarea de vrăjitoare, iar toţi cei ce nu s-au numărat printre susţinătorii lui Vasile Blaga sunt vânaţi sistematic”, se arată în comunicatul semnat de Florin Popescu.

Acesta spune că este o eroare decizia luată luni de Biroul Permanent Naţional al PDL.

”Consider că este o mare eroare, cu atât mai mult cu cât cei mai mulţi dintre cei pe care actuala conducere a partidului încearcă să-i marginalizeze sunt oameni cu performanţe deosebite în partid, cu susţinere solidă în teritoriu. În ceea ce mă priveşte, mă mândresc cu faptul că toţi cei 38 de primari PDL din judeţ şi-au manifestat în scris sprijinul pentru preşedintele Florin Popescu. Poziţia primarilor este de înţeles, atât timp cât împreună am reuşit să propulsăm Dâmboviţa în topul celor mai performante organizaţii ale PDL, la nivel naţional”, spune Florin Popescu.

În comunicat se mai arată că în 2012, PDL a obţinut un scor de 35% la alegerile locale, ceea ce a făcut ca organizaţia Dâmboviţa să se plaseze pe locul şase la nivel naţional.

”Doar pentru frumuseţea argumentaţiei, vă reamintesc faptul că în Sectorul 3 din Bucureşti, unde primar era domnul Liviu Negoiţă, actual prim-vicepreşedinte al PDL – proaspăt ‘paraşutat’ preşedinte interimar la conducerea PDL Dâmboviţa, partidul a reuşit un scor mediocru, 22%, şi o poziţie deloc onorabilă – locul 22 – în clasamentul organizaţiilor PDL. Cât priveşte alegerile parlamentare, Dâmboviţa a fost unul dintre cele doar câteva judeţe care au reuşit să trimită în Parlament trei reprezentanţi. Asta pentru că tot se vorbeşte de lipsa eficienţei sau despre nefuncţionarea organizaţiei”, mai susţine Florin Popescu în comunicat.