Florin Popescu, recomandat la Parlament de fiicele sale: "Votaţi-l pe tati! Ajută pe toată lumea"

Publicat: Miercuri, 14 Noiembrie 2012 16:42 // Actualizat: Miercuri, 14 Noiembrie 2012 17:26 // Sursa: RTV.net

Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa, îşi face campanie electorală prin intermediul fiicelor sale, în vârstă de doisprezece, respectiv şapte ani. Într-o postare pe Facebook, fostul şef al Consiliului Judeţean, actualmente candidat la alegerile parlamentare, a publicat două scrisori prin care cei doi copii ai săi îl recomandă pe "tati" electoratului din Târgovişte.

Fiicele pedelistului Florin Popescu roagă alegătorii dâmboviţeni, prin scrisori scrise de mână pe foi de caiet, să-l voteze deputat "pe tati", argumentând că "merită acest post".

"Tatăl meu este unul din cei mai sinceri, cinstiţi şi muncitori oameni. El a muncit pentru a ajunge unde este acum. Nu-mi place ce spun alţi oameni despre el. Acest lucru arată cât de rele şi de invidioase sunt anumite persoane. Votaţi-l pe tati dacă doriţi ca Târgovişte să ajungă un oraş vorbit de bine în toată ţara.  P.S: Tati merită acest post!", a scris Andreea, fiica de 12 ani a preşedintelui PDL Dâmboviţa.

O scrisoare similară vine şi din partea celei de-a doua fiice a pedelistului.

"Tati meu este cel mai bun şi ajută pe toată lumea. Vă rog să îl votaţi. Mă supără când oamenii îl vorbesc de rău, mă doare inimioara, pentru că el nu a făcut rău nimănui. Mie nu-mi place când oamenii spun minciuni despre tatăl meu. Eu îl iubesc şi vreau să câştige", scrie Maria, în vârstă de 7 ani.

După apariţia în presă a celor două scrisori, deputatul PDL a reacţionat: "Am fost mândru de gestul fetelor mele care, deranjate de lucrurile urâte care se spun despre mine, au simțit nevoia să spună lumii întregi cum este cu adevărat tatăl lor, așa cum îl cunosc  ele. M-a bucurat și m-a emoționat gestul lor. Am vrut să împărtășesc tuturor prietenilor mei sentimentele care m-au încercat atunci când, într-o dimineață, am găsit scrisorile pe birou".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 nov 16:29
.../>Dupa ce isi pune fiicele, in varsta de 12 si respectiv 7 ani sa scrie scrisori pentru electorat, apoi le afiseaza pe Facebook(sursa), atunci cand apar in presa, individul, baron PDL-ist, Florin Popescu se arata foarte suparat: “Constat, cu tristete, ca discursul public a coborat pana la un...
15 nov 22:41
...target="_blank">legal dar ilegitim al Romaniei si pana la Votati-l pe tati. Nu stiu daca am mai spus-o insa in toata gloata politica in functiune, mie, unul, mi se pare ca tovarasul Basescu e cel mai versat om politic din...
14 nov 22:00
Răspunde | Votează email 0 email
toma catalin
el ajuta pe toata lumea, mai ales neamurile...pacat ca nu si targoviste si implicit Romania
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H