Florin Răducioiu i-a declarat război lui Răzvan Burleanu: E de o falsitate incredibilă!

Florin Răducioiu, fost component al Generaţiei de Aur, a intrat în conflict deschis cu actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul atacant al reprezentativei României, a lansat un un atac extrem de dur la adresa actualului şef al fotbalului românesc.

03 nov. 2014, 07:01
Florin Răducioiu i-a declarat război lui Răzvan Burleanu: E de o falsitate incredibilă!

Florin Răducioiu, fost selecţioner al naţionalei de juniori sub 17 ani a dezvăluit că a fost forţat să părăsească echipa reprezentativă de actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu.

Mai mult, în interviul acordat Gazetei Sporturilor, el a anunţat că nu va mai merge la meciurile naţionalei atât timp cât Burleanu va fi la şefia fotbalului românesc. „Preşedintele federaţiei m-a luat la mişto în ultimele săptămîni şi n-o să accept niciodată să fiu tratat ca un nimeni, mai ales de acest Burleanu! E un tip de o falsitate incredibilă, care, de azi, e inamicul meu numărul unu. Cînd constat stilul comunist şi jignitor adoptat  de minipreşedinte la adresa mea trebuie să renunţ la faţa mea de înger şi să devin polemic„, a declarat Răducioiu.

Citeşte şi Cel mai bogat român, RĂZBOI TOTAL cu preşedintele FRF

Totodată, Răducioiu a explicat şi termenii în care s-a produs despărţirea de naţionala Under 17. „Mai întâi, după ce am pierdut amicalul cu Moldova disputat înaintea turneului de calificare din Andorra, îmi tot expedia semnale că ar fi bine să demisionez imediat! (…) M-am întors necăjit din Andorra, pentru că, deşi toată federaţia ştia că-mi închei contractul la sfîrşitul lui decembrie, nu m-a întrebat nimeni cu seriozitate de sănătate. Remarcînd dezinteresul lor, i-am zis lui Gabi Bodescu (n.r. consilierul lui Burleanu) să găsim o soluţie amiabilă de despărţire înainte de finalul anului, deşi m-a durut sufletul pentru puştii ăştia”.

De asemenea, Răducioiu a dezvăluit şi condiţiile pe care i le-a pus Răzvan Burleanu pentru a continua la reprezentativa Under 17: „Mi s-au transmis până la urmă trei condiţii  pentru a putea lucra mai departe cu puştii, încă şase luni, pentru că aş fi vrut să merg cu ei şi la Elită, şi la turneul final de anul viitor:

1. Să fiu în federaţie de luni pînă vineri, câte opt-zece ore, să semnez condica! Tipic comunist!

2. Să fiu disponibil în orice moment să devin secund la oricare alt lot de juniori. Adică, eventual, să mă pună secund la nulitatea asta de Doru Isac, care a făcut dezastru la U19!

3. Să fac activitate de scouting prin ţară

Probabil spre stupefacţia lui  Burleanu, am răspuns pozitiv. Era un pachet făcut parcă special pentru a mă descuraja, dar mi-am călcat pe inimă special pentru a avea posibilitatea să-mi duc la capăt munca. Am solicitat doar 2.000 de euro pe lună, vreme de jumătate de an. Asta a fost singura mea condiţie! Mi s-a transmis că nu se poate trece peste 1.800 de euro Ce e căciuleala asta pe 200 de euro?!„.