Florin Răduţă are grave probleme de sănătate. Câştigătorul X Factor: „Am suferit două preinfarcturi în aceeași zi”

Florin Răduţă, câştigătorul sezonului 5 X Factor, are grave probleme de sănătate. Tânărul nu a fost prea activ pe reţelele de socializare în ultima perioadă şi a decis să împărtăşească fanilor problemele care îl supără în această perioadă.

21 iul. 2021, 12:05
Florin Răduţă are grave probleme de sănătate. Câştigătorul X Factor: „Am suferit două preinfarcturi în aceeași zi”
Florin Răduţă are grave probleme de sănătate

Florin Răduţă are grave probleme de sănătate. Fostul concurent suferă de o tumoare/ polip, care îi provoacă dureri ,ari, urmând să meargă la medic pentru o biopsie,  Acesta a mai dezvăluit că a suferit două preinfarcturi în aceeași zi.

Citeşte şi: Câştigător X Factor, infectat cu COVID. Florin Răduţă, experienţă traumatizantă: Am primit mesaje cu „mai bine mori”

Florin Răduţă are grave probleme de sănătate

În ultima luna jumătate am evitat orice fel de întrebare legata de sanatatea mea pentru ca nu m-am simțit capabil sa vorbesc despre asta… dar datorita mesajelor voastre o sa fac asta… Am făcut mai multe investigatii la stomac si…vestea care a căzut ca din cer pentru mine si pentru ai mei a fost ca mi-au găsit o tumoare/ un polip din care trebuie luata biopsie ca sa vadă dacă este canceros…. 

De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare, nu m-am simțit capabil, am incercat sa nu vorbesc despre asta si nu ma gândesc prea mult ca să nu ma consum…

Joi dimineață urmează sa fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl cautam, ca sa poată fi prelevata biopsia si sa vada cu camera ce se intampla. 

Sunt stresat ca ultima data când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generala. Sper sa decurga bine. Ceea ce nu am spus și mi-a arat ca trebuie sa fac ceva neaparat a fost ca dupa acel soc anafilactic in luna mai pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac am suferit doua preinfarcturi in aceeași zi (de aceea nu mai vedeam,nu mai puteam sa respir s.a) dupa care am reușit cu greu sa ma pun pe picioare din luna mai… 

Nu cunosc motivul pentru care se intampla toate astea, desi sunt atat de obosit, extenuat…dar stiu ca Dumnezeu este lângă mine! Vreau sa fac tot ce este necesar ca sa se termine cu bine indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale.

S-au făcut 7 luni în care nu reușesc sa mananc cum trebuie, sa dorm cum trebuie, sa ma bucur de ceea ce se intampla în jurul meu. Fara sa am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme.

Si simt sa zic asta:  Nu știu cât de mult s-a văzut cata munca, efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzica… Dar va spun acum: ca în orice a contat pentru mine am dat tot ce am avut mai bun fara sa vreau ceva în schimb,fără vreo intenție egoista si cu o dragostea nemărginită fata de oameni, Dumnezeu și fata de muzica„, a scris câştigătorul sezonului 5 X Factor pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CRjwamDBQLx/