Silvia Mitrache, surpriză la X Factor. A cântat pentru părinţii lui Ştefan Bănică Jr.

Silvia Mitrache, o româncă stabilită în Italia, este o adevărată surpriză, nu doar pentru public, cât şi pentru juriul de la X Factor. Femeia mărturiseşte că a urcat pe scenă în trecut și alături de nume mari din România, dar şi că a avut ocazia să cânte pentru părinţii lui Ştefan Bănică Jr.

19 nov. 2020, 17:11
Silvia Mitrache, surpriză la X Factor. A cântat pentru părinţii lui Ştefan Bănică Jr.
Silvia Mitrache, surpriză la X Factor

Silvia Mitrache, surpriză la X Factor. Silvia Mitrache este din Craiova, însă trăieşte în Italia de 30 de ani. Îndrăgostită de muzică, a cântat în Franța, în Germania, dar și în România, alături de nume mari, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea.

Citeşte şi: Loredana Groza, la Chefi la cuţite. Jurata de la X Factor găteşte mâncare indiană

Silvia Mitrache, surpriză la X Factor

Silvia îi va dezvălui lui Ștefan Bănică faptul că a avut ocazia să cânte și pentru părinții acestuia. ”Cred că aveați 13-14 ani când eu cântam la un bar aici în București, când ați venit cu mama și tatăl”, îi va spune aceasta, dar juratul are un răspuns pregătit, potrivit a1.ro.

Juriul de la X Factor a rămas fără cuvinte

Un concurent de la X Factor a impresionat nu doar juriul, ci şi o ţară întregă cu povestea sa de viaţă. Austin Hirth are o poveste de viaţă incredibilă, care a lăsat fără cuvinte pe toată lumea.

Chiar și dacă aș câștiga X Factor, aș vrea să mai cânt pe stradă, pentru că e o bucurie pentru mine, îmi place! M-am născut în Florida și în 1993 părinții mei s-au mutat în România, să lucreze în orfelinate, cu copiii. Iubesc țara asta!

La 20 de ani am avut cancer în stadiul 4, de asta am început să cânt cu chitara. La început eram doar toboșar. E o parte din viața mea despre care nu vorbesc prea des despre asta. Normal că nu vrei să auzi asta… cam un an jumate a durat să fac chimioterapie și radioterapie. Acum sunt bine 100%. Muzica m-a ajutat foarte mult. Viața poate să fie foarte grea și dacă ai ceva să te exprimi e minunat, a fost o binecuvântare pentru mine”, a spus Austin.

Citeşte şi: Câştigător X Factor, infectat cu COVID. Florin Răduţă, experienţă traumatizantă: Am primit mesaje cu „mai bine mori”

Ștefan Bănică a recunoscut că ar cumpăra bilet la un concert susținut de el.

Ai un suflet incredibil! Ești un supraviețuitor, ai reușit să te lupți cu viața și ai fost lovit în anii cei mai frumoși pe care Dumnezeu îi dă pe pământ. Și cu toate astea ai mers mai departe… Tu m-ai binecuvântat cu vocea ta”, i-a spus Loredana.

Austin a primit 4 de DA și merge direct în Bootcamp, în echipa Deliei.