FLORIN RISTEI a câştigat X FACTOR 2013. Cine este Florin Ristei

FLORIN RISTEI  a câştigat X FACTOR 2013. Florin Ristei nu are o iubită şi a devenit cunoscut de când a intepretat melodia "Ea este Dana". 

22 dec. 2013, 23:24

X FACTOR: Florin Ristei este concurentul care a câştigat concursul din 2013

X FACTOR 2013: Bittman îi știe de mult valoarea, Cheloo l-a apreciat în finală, Delia l-a susținut la fiecare gală iar publicul a votat pentru el – Florin Ristei, Marele Câștigător X Factor 2013!

„Ea este Dana, colega mea” era melodia care a facut furori in anul 2000 si care l-a propulsat pe Florin, solistul trupei Amicii, nu doar in topurile muzicale, ci si in inimile tuturor domnisoarelor. Florin are acum 25 de ani si propria trupa – Freestay. Prietenii lui stiu cat de mult isi doreste sa revina in atentia publicului, asa ca anul acesta l-au convins sa participe la preselectiile X Factor. 

Recunoaste ca de mic nu i-a placut sa fie recunoscut pe strada, dar totusi nu a scapat de asta nici acum: „Mi s-a intamplat si cu actualii mei colegi de trupa. Alin, m-a recunoscut din prima – ‘Ia uite, el este Dana!'”. Chiar de la prima sa aparitie, Florin a dorit sa faca niste precizari: „N-a existat nicio Dana in viata mea, cu parere de rau!”, a glumit artistul. Ba mai mult, sa mai scape de emotii, in backstage, Florin a cantat câteva versuri din celebra melodie, dedicandu-i-le lui Dani Otil.

Când credeai că nu poți asculta un cover la fel de bun ca originalul, intră în scenă Delia și Florin Ristei. Cei doi au cântat o versiune de excepție a piesei „Stay„. Unii ar putea spune cu uşurinţă că au fost mai buni ca Rihanna.

VIDEO AICI:

  

Florin Ristei are ani de experiență muzicală în spate, prezența scenică berechet și versatilitatea unui star. Așa se face că piesa cântată în duet cu mentorul Delia, i-a ieșit bine de tot!

FLORIN RISTEI a vorbit atat despre planurile pe care le are dupa finala ‘X Factor’, dar si despre principalii lui oponenti. “Alex Mataev este unul din principalii concurenti, avand si cam acelasi target cu mine. Si Madalina Lefter este insa o aparitie foarte buna si un potential castigator. Doar publicul mai poate decide si mai poate face diferenta. Fiecare dintre concurentii din gale au potential. Din acest motiv au si ajuns in fazele finale ale concursului. Cu totii au talent. Daca stiu sa-si exploateze si bucatica de noroc, o sa-si faca o cariera de succes”, a spus Florin pentru click.ro.

Daca va castiga premiul, Ristei isi va duce prietenii in excursie: “Daca voi castiga X Factor … cel mai probabil imi voi achita creditul de la apartament, apoi am promis prietenilor, ca voi plati o excursie de 3 saptamani in Thailanda (colegi de trupa si cei mai buni prieteni ai mei). Bineinteles, voi investi si in viitoarea mea cariera muzicala”.

Concurentul a mai povestit ca nu are iubita. “Nu, nu am iubita. Nu am portretul femeii perfecte, ci am portretul femeii care ar trebui sa fie in dreapta mea. Trebuie sa-mi inteleaga firea dificila, sa fie alaturi de mine in tot ce fac, sa fie intelegatoare, frumoasa, inalta de 1.72 metri maxim si sa fie eleganta pe tocuri. Cam atat”, a spus el.

FLORIN RISTEI, INTERVIUL integral din Click, dat înainte de FINALA X FACTOR 2013

Florin Ristei, unul dintre concurenţii care a ajuns în finala de la X Factor, alături de Alex Maţaev, Bogdan Bratiş şi Mădălina Lefter, a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre viaţa sa amororasă şi planurile pe care le are cu premiul X Factor, în cazul în care va câştiga.

 

Cât de emoţionat eşti pentru finală?

FLORIN RISTEI: Cele mai mari emotii cred ca o sa fie in finala … Am 3 momente in care trebuie sa dau tot ce e mai bun din mine, sa reusesc sa conving cat mai multi oameni sa ia telefonul in mana si sa dea un mesaj la 1313 cu textul RISTEI. Este unul din cele mai importante momente ale mele, muzical vorbind, si bineinteles, emotiile sunt pe masura.

Îl vezi pe Alex Maţaev ca fiind oponentul tău principal? 

FLORIN RISTEI: Alex Mataev este unul din principalii concurenti, avand si cam acelasi target cu mine. Si Madalina Lefter este insa o aparitie foarte buna si un potential castigator. Doar publicul mai poate decide si mai poate face diferenta.

Ce vei face cu banii, dacă vei Câştiga X Factor? 

Daca voi castiga X Factor … cel mai probabil imi voi achita creditul de la apartament, apoi am promis prietenilor, ca voi plati o excursie de 3 saptamani in Thailanda (colegi de trupa + cei mai buni prieteni ai mei). Bineinteles, voi investi si in viitoarea mea cariera muzicala.

Delia, alături de Florin Ristei 

FLORIN RISTEI: Ai iubita? Cum trebuie să fie femeia pefectă pentru tine?

Nu, nu am iubita. Nu am portretul femeii perfecte, ci am portretul femeii care ar trebui sa fie in dreapta mea. Trebuie sa-mi inteleaga firea dificila, sa fie alaturi de mine in tot ce fac, sa fie intelegatoare, frumoasa, inalta de 1.72 metri maxim si sa fie eleganta pe tocuri. Cam atat

De ce anume îţi este cel mai frică în viaţă?

In viata singura frica este frica de penibil. E singurul lucru care ma sperie si pe care incerc sa-l educ. 

Care dintre ceilalţi concurenţi rămaşi în finală consideri că ar avea un viitor în muzică?

FLORIN RISTEI: Fiecare dintre concurentii din gale au potential. Din acest motiv au si ajuns in fazele finale ale concursului. Cu totii au talent. Daca stiu sa-si exploateze si bucatica de noroc, o sa-si faca o cariera desucces. 

Care consideri că este sfatul cel mai bun pe care l-ai primit de la părinţi?

FLORIN RISTEI: Sfatul cel mai bun primit de la parinti a fost cel de a iesi cu capul sus si zambetul pe buze din orice situatie. Sa accept infrangerea dar sa nu ma multumesc cu ea. Sa incerc sa ma intrec pe mine si sa fiu cel mai bun.

Ai vrut să scapi vreodată de imaginea creată în Amici? Dacă da, cât de mult te-ai chinuit?

FLORIN RISTEI: Sper ca XFactor sa fie inceputul unei noi perioada, diferita de cea de la AMICI … sa ma identifice lumea si cu altceva, in afara de imaginea de copil care canta “Ea este Dana”.

Un masaj pentru toţi susţinătorii tăi

FLORIN RISTEI: Multumesc tuturor pentru voturi. Imi doresc sa nu-i dezamagesc, si le promit cat mai multe concerte aproape de sufletele lor. Pentru voi cant, pentru voi vreau sa fac muzica.

 

X FACTOR: Juriu şi amfitrioni 

Delia. Nu prea mai are nevoie de prezentare. 30 de ani, canta de cand se stie. A terminat „Dinu Lipatti”, s-a specializat in pian. Am dansat, cu totii, pe melodiile ei de la N&D, o trupa celebra acum un deceniu. Apoi, a ales sa urmeze o cariera solo.  

Dan Bittman. 50 de ani. Solistul trupei Holograf din 1985. Vesnic sarmant, omul care scoate pe banda rulanta melodii de calitate pentru cei cu varste intre 8 si 88 de ani. Tocmai a incheiat „Love Affair”, ultimul album al trupei, deci va avea timp sa analizeze cum se cuvine prestatia candidatilor.  

Cheloo. 33 de ani. In buletin e trecut Catalin Stefan Ion. Glumeste si spune ca n-are nume, ci doar trei prenume. Membru fondator al trupei hip-hop Parazitii. Canta din ’94, adica, peste putine vreme aduna doua decenii de impliniri marete. Acid, nonconformist suta la suta, nu iarta pe nimeni.  

Razvan si Dani. Amfitrionii. Prezentatorii. Ei te ajuta sa scapi de nodul din gat care simti ca ti se pune inaintea de a intra pe scena. Sunt alaturi de tine de la prima auditie pana la final. Sau, de ce nu, pana la finala.