FLORIN RISTEI este CASTIGATORUL TE CUNOSC DE UNDEVA 2015

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA. Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Cezar Ouatu și Nadir Tamuz, cei cinci finaliști ai transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, pe care telespectatorii Antenei 1 i-au văzut sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 20.00. FLORIN RISTEI este CASTIGATORUL TE CUNOSC DE UNDEVA 2015.
Alina Costache
26 dec. 2015, 17:49
FLORIN RISTEI este CASTIGATORUL TE CUNOSC DE UNDEVA 2015

„Te cunosc de undeva” este emisiunea de divertisment care a ținut cu sufletul la gură milioane de români. În acest sezon, finaliștii sunt : Şerban Copoţ, Cezar Ouatu, Florin Ristei, Nadir şi Tania Popa. Se pare că în această seară, câștigătorul desemnat va fi Florin Ristei.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2015. Surprize MARI în finală

 

Florin Ristei a uimit juriul și audiența cu transformări spectaculoase în sezonul cu numărul opt. Acesta revenit în atenția publicului, după ce în 2013 a câștigat titlul X-factor împreună cu suma de 100.000 Euro.

Anul acesta a fost unul reușit pentru Ristei, nu doar din punct de vedere al participării la emisiunea TCDU, dar și pentru că acesta a reușit să revină pe radio cu o melodie proprie ,,Trebuia să fii tu”. 

TE CUNOSC DE UNDEVA 2015: Cum petrec finaliştii Crăciunul

Șerban Copoț va avea casa plină de oaspeți. Pentru familie și invitații săi, finalistul de la “Te cunosc de undeva!” va pregăti o masă aleasă, de pe care nu vor lipsi bucatele făcute de el. “De Crăciun fac, printre altele, ceafă sau mușchi de porc cu mere și stafide ori prepeliță la cuptor, cu unt și mirodenii. Pentru cei interesați, o să pun rețetele pe blog. Desigur că Tedi (n.n. fiul său, în vârstă de  patru ani) mă va ajuta. Nu doar că va spăla legumele, dar va pregăti cu mânuța lui fursecuri sub formă de brăduțși oameni de zăpadă”, spuneȘerban.

Tania Popa este extrem de încântată că, în acest an, va petrece Crăciunul alături de familia sa și de toți finii de cununie. “Noi avem trei perechi de fini, care locuiesc la Verona, Timișoara și București, iar anul acesta vom reuși să ne strângem cu toții, la o vilă din Rânca, unde vom petrece Crăciunul. Meniul va fi unul mai ușor decâîn alți ani  și se va baza pe grătar, din diferite sortimente de carne, și salate. Pentru că ne-am propus să evităm maioneza, anul acesta nu voi mai face celebra mea salată râbavșube, pe bază de peșteîn saramură, legume și maioneză, după care este înnebunită colega și prietena mea, Maria Buză”, spune finalista de la “Te cunosc de undeva!”.

Florin Ristei va merge în Ajun acasă, la Galați, unde mama sa îl așteptă cu sarmale și cozonac făcute de mâna ei. “Ce-mi doresc de la Moș Crăciun? Mult LER (râde). Glumesc! Am nevoie doar de sănătate și putere de muncă. Restul se face! Pe 25 și 26 decembrie, am cântări în București, așadar sărbătorim cum ne place nouă mai mult: cântând”, spune Ristei.

Cezar Ouatu va petrece Crăciunul la Ploiești, alături de mama și de frații săi. “Abia aștept sămănânc cârnații făcuți de mama, și piftia, și curcanul la cuptor cu varză. Dar și să beau vinul fiert făcut de ea. Are o rețetă specială, pe care n-am reușit să o aflu, după care face un vin fiert excepțional, din care ai bea încontinuu. Ce-mi doresc de la Moș Crăciun? O vacanță de câteva zile, la începutul anului, poate în Italia, pentru că mi-e dor de țara mea adoptivă”, mărturisește Cezar. La rându-i, Nadir este bucuros că acest Crăciun îi va aduce laolaltă pe toți cei dragi. “Mă bucur că vor veni în țară sora mea și familia ei, care locuiescîn Suedia, și că vom fi alături, părințși frați. Nu ne vor lipsi de pe masa de Crăciun mielul la cuptor și cozonacii cu multă nucă făcuți de sora mea”, spune Nadir.

Sâmbătă seara, în cea de-a doua zi de Crăciun, câștigătorul show-ului “Te cunosc de undeva!” va fi ales dintre Tania Popa, Nadir, Șerban Copoț, Florin Ristei și Cezar Ouatu. Cine va fi marele campion al transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla, de la ora 20.00, în finala celui de-al optulea sezon.

CLASAMENTUL TE CUNOSC DE UNDEVA înaintea finalei se prezintă astfel: Florin Ristei – 610 puncte, Nadir Tamuz – 600 puncte, Șerban Copoț – 597 puncte, Cezar Ouatu – 559 puncte, Tania Popa – 552 puncte, Viorica și Margherita – 536 puncte, Adrian Enache – 533 puncte, Andreea Antonescu – 513 puncte, Carmen Simionescu – 495 puncte.

Florin Ristei a devenit cunoscut încă de la vârsta de 13 ani, când împreună cu trupa „Amicii” a lansat piesa „Dana”. În 2005 s-a alăturat trupei „Marfar”, cu care a cântat şapte ani şi cu care s-a alăturat emisiunii „Dănutz S.R.L.” de la TVR1. În 2013, Ristei a câştigat titlul de „X Factor”, unde a primit şi marele premiu de 100.000 €.

 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Vești bune pentru cei care merg în concediu! Această țară a eliminat vizele pentru români
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
La acești nativi vor trage banii în perioada următoare. Se anunță mari câștiguri
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
FLORIN PIERSIC, ANUNȚ de pe PATUL de SPITAL! Marele actor a ținut să se afle de la el
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'