Florin Ristei, la momentul adevărului cu Speak. A spus tot despre ce face iubita sa pentru bani: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata”

Florin Ristei a vorbit cu Speak despre relația cu iubita sa, Naomi Hedman, mai exact despre profesia acesteia din care câștigă foarte mulți bani și a menționat care este singurul lucru pe care i-l reproșează exoticei partenere.

30 nov. 2021, 14:03

Florin Ristei a fost mai sincer ca niciodată în cadrul podcastului găzduit de Speak, unde tânărul artist a vorbit despre relația cu partenera Naomi Hedman, model și cântăreață de origine britanică.

Ristei a recunoscut că Naomi câștiga mai mult decât el, datorită contractelor de modeling profesionist cu branduri celebre.

Florin Ristei a fost depistat cu COVID. Mesaj îngrijorător pentru fani
“Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe cinci ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri două, trei zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!”, a declarat Florin Ristei în cadrul podcastului găzduit de Speak.

Florin Ristei: „Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei”

Ristei a mai adăugat că nu s-ar fi mutat niciodată în România, așa cum a făcut partenera sa, care a renunțat la Londra pentru a se stabili pe plaiurile mioritice. Artistul a mai afirmat că a avut de învățat foarte multe de la partenera sa din punct de vedere cultural și a mai adăugat că românii sunt în urmă în ceea ce privește percepția asupra rasismului.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Primele declaraţii ale artistului VIDEO

“Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin, îmi dau seama cât îi este de greu, e pentru cineva străin. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. E dubios să vii din Londra la toți ai noștri, în starea asta… Pe ea o marchează atât de tare chestii din astea mici la oamenii pe care-i întâlnim. Și îi explic că asta e educația de la noi și stilul. E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei ei. Suntem cu o generație în urmă la gândire. Sunt chestii banale… să nu mai zic de rasism că am învățat o grămadă în ultimul an”, a mai spus Florin Ristei.