Florin Ristei pleacă definitiv din România. Care este motivul şi unde vrea să se stabilească

Florin Ristei a dezvăluit că s-a logodit în secret cu Naomi Hedman, o fostă concurentă de la X Factor. Artistul a recunoscut faptul că viaţa i s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe britanică, iar acum este gata să ia o decizie radicală!

18 iul. 2022, 18:52
Florin Ristei pleacă definitiv din România. Care este motivul şi unde vrea să se stabilească
Florin Ristei pleacă definitiv din România

Florin Ristei pleacă definitiv din România. Cântăreţul și Naomi Hedman au planuri mari de viitor, ba, mai mult, artistul nu exclude plecarea din România alături de cea care i-a furat inima! „Nu ştiu exact ce a fost, dar cred că a fost timing-ul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun. Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc”, a spus Florin Ristei pentru okmagazine.ro.

Florin Ristei, la momentul adevărului cu Speak. A spus tot despre ce face iubita sa pentru bani: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata”

Florin Ristei a mai spus faptul că are planuri mari cu Naomi Hedman, ba chiar nu exclude mutarea din România, alături de aceasta. Astfel, dacă vor deveni părinți, cântărețul spune că i-ar plăcea să-și crească copiii peste hotare. „M-am gândit şi la asta (n. r. – să se mute în Londra), dar nu ştiu dacă ar fi destinaţia câştigătoare. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț. Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile”, a mai declarat Florin Ristei.

Iulia Vântur, dezvăluiri intime despre relaţia cu Marius Moga. „S-a terminat atunci când trebuia”