Florin Roman: „Domnul Ludovic Orban să-şi instaleze WhatsApp, ca să primească invitaţiile la şedinţe”

Deputatul PNL Florin Roman a explicat, marţi, la Parlament, că Ludovic Orban nu a fost invitat la şedinţele conducerii PNL, deşi este membru, prin calitatea sa de fost preşedinte al partidului, pentru că convocările se fac prin WhattsApp, iar acesta nu are instalată aplicaţia.

12 oct. 2021, 15:55
Florin Roman: „Domnul Ludovic Orban să-şi instaleze WhatsApp, ca să primească invitaţiile la şedinţe”

Florin Roman a ţinut să spună „răspicat” că Ludovic Orban a minţit când a spus că nu a fost invitat la BEx şi i-a recomandat fostului preşedinte PNL să-şi instaleze WhatsApp, pentru a primi pe viitor invitaţiile la şedinţe.

„Domnul Orban este invitat la toate şedinţele de partid. Eu am văzut această minciună a domnului Orban, ca să spun direct şi răspicat. Domnul Orban primeşte invitaţii, ca orice alt membru al Biroului Naţional al PNL. Din câte ştiu eu, domnul Orban nu foloseşte aplicaţia WhattsApp, şi atunci va trebui să îşi instaleze şi domnia sa această aplicaţie”, a comentat Roman.

Ludovic Orban declarase, în conferinţa organizată la Parlament, că nu a fost invitat la nicio şedinţă BEX, deşi, în calitate de fost preşedinte al partidului este membru al Biroului, şi că nu va participa nici la Biroul Politic PNL, pentru că şi-a spus deja punctul de vedere privind situaţia actuală.

Orban a mai spus că nu a fost invitat la discuţiile de la Vila Lac ale conducerii partidului.

„Domnul Cîţu şi domnul Vîlceanu m-au ras de pe lista de convocări”, a susţinut Orban, potrivit News.ro.

Citeşte şi: Violeta Alexandru prevede o criză politică prelungită: „Nu se va reface coaliţia. S-a terminat”

Fostul lider PNL a spus că nu va participa la aceste şedinţe, pentru că ”orice fel de participare şi susţinere a unor decizii aberante ale unei conduceri nelegitime a PNL seamănă cu o formă de complicitate la trădarea interesului naţional”.

”Şi acum ţara arde şi Cîţu se ocupă să îmi ia parlamentarii la bucată, să facă tot felul de promisiuni. Domnul Cîţu face nişte întruniri, şi-a adus aminte că are nişte grupuri parlamentare. Chiar şi grupurile parlamentare PNL nu sunt suficiente pentru învestirea unui Guvern, pentru că este nevoie de o majoritate parlamentară”, a spus el.

Orban a mai arătat că, ”să te duci la negocieri când ţara arde, când la uşă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu propui o soluţie de rezolvare a crizei, i se pare ceva de noaptea minţii”.

”Parcă cineva le-a spălat creierele, parcă se duc ca orbeţii către prăpastie”, a afirmat Orban.

Citeşte şi: Florin Roman (PNL), despre negocierile cu Dacian Cioloş: „Mi-e greu să cred că vom putea construi cu cineva care ştie doar să demoleze”


loading...