Florin Roman îl aseamănă pe Dacian Cioloş cu Dragnea: Consideră că este îndreptățit să spună ca el are un soi de drept de veto asupra propunerilor făcute de PNL

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, este de părere că gestul co-preşedintelui USR-PLUS Dacian Cioloş, "care consideră că este îndreptăţit să spună că el are un soi de drept de veto asupra propunerilor făcute de PNL, nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci şi unul similar cu ce a făcut Liviu Dragnea".

17 dec. 2020, 10:35
Florin Roman îl aseamănă pe Dacian Cioloş cu Dragnea: Consideră că este îndreptățit să spună ca el are un soi de drept de veto asupra propunerilor făcute de PNL

Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, spune, într-o postare pe Facebook, că „suntem obligați ca politicieni sa ținem cont de votul romanilor, care au spus ca vor o guvernare de dreapta in jurul PNL, alături de USR și UDMR, ca ne place noua, sau nu”.

Florin Roman, este de părere că gestul co-preşedintelui USR-PLUS Dacian Cioloş „care considera ca este îndreptățit sa spună ca el are un soi de drept de veto asupra propunerilor făcute de PNL nu este doar unul de agresiune la adresa PNL, ci și unul similar cu ce a făcut Dragnea!”.

Citeşte şi: Ludovic Orban: „Ori Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedinte al Camerei Deputaţilor, ori Orban premier şi Cîţu preşedinte la Senat”

„Am tăcut pe acest subiect întrucât am crezut ca după afisarea rezultatelor, campania se încheie și vom discuta civilizat, in baza rezultatelor! Și ca negocierile nu se fac atacând public prezumtivii aliați! (…) Am trait acel moment in care deși am fost desemnat de PNL sa ocupe președinția Comisiei de Administrație Publica, am așteptat un an și o decizie a CCR, pentru a primi ce mi se cuvenea. Atunci, Dragnea a spus: Da, este locul PNL dar nu cu…Roman! Speram sa nu mai traiesc un astfel de moment și din păcate, văd un gest similar la Dacian Cioloș.
Din acest motiv, am propus impreuna cu Dan Motreanu ca in negocierile viitoare sa fie clar stipulat ca noi nu ne implicam in numirile USR, dar și viceversa e valabilă!”, a mai scris Roman.

Liderul deputaţilor liberali a mai spus că speră „ca cei de la USR sa înțeleagă ca nu pot fi puse sub semnul îndoielii nici cele 10 procente in plus ale PNL, nici ponderea de 55% a PNL in prezumtiva coaliție de dreapta!”
„Doar prin buna credința și respectarea voinței romanilor putem construi impreuna! Astfel de gesturi de agresiune nu fac bine dreptei și netezesc calea PSD spre guvernarea unei Romanii pe care pur și simplu a nenorocit-o!”, a concluzionat Florin Roman.

Citeşte şi: UDMR joacă tare în negocierile pentru noul guvern: „Preşedinţia Senatului şi Camerei să revină formaţiunilor care nu dau premierul”