Florin Salam, MANEAUA SCANDALOASĂ care a dus la război în lumea interlopă. Mesaj AMENINŢĂTOR pentru MANELIST

Versurile unei manele cântată de Florin Salam i-a deranjat pe interlopii clanului Constantin din Iaşi: "Să dispară indienii, unde apar Cordunenii".

28 iul. 2018, 14:07
Florin Salam, MANEAUA SCANDALOASĂ care a dus la război în lumea interlopă. Mesaj AMENINŢĂTOR pentru MANELIST

Prin intermediul unor filmuleţe postate pe Internet situaţia a degenerat iar membrii clanurilor Corduneanu şi Tănase s-au ameninţat reciproc. Vila din Copou a familiei Tănase a fost lovite cu cocktailuri Molotov, screi Ziarul de Iaşi. Tensiunile dintre clanul Corduneanu şi clanul Constantin au apărut acum câteva săptămâni, după o melodie a manelistului Florin Salam. La o petrecere a lui George Boxieru’, manelistul i-a cântat în direct lui Costel Corduneanu, liderul clanului cu acelaşi nume de la Iaşi, o melodie a căror versuri i-au supărat foarte tare pe cei din clanul Constantin: „Să dispară indienii, unde apar Cordunenii!”.

Război în lumea interlopă: vilă incendiată după ameninţările lui Vandam pe Facebook. Poliţia este în alertă maximă la Iaşi

Într-o serie de videoclipuri publice, Jean Mărăraşu, poreclit Brăileanu, i-a reproşat lui Florin Salam că este rasist şi că versurile manelistului îi jigneşte pe ţigani, prin anologia lor cu indienii.

„Când te duci în Canada cânţi la ţigani, la Brăila când te duci, Florine, cânţi la ţigani, la Galaţi când te duci cânţi pentru indieni, la Constanţa, Bucureşti, peste tot, cânţi pentru noi. Vreau să ajungă live-ul ăsta în toată ţara şi să ne spui şi nouă opinia ta. Ne-ai cântat şi nouă, toată viaţa ne-ai cântat. Cum ai ajuns tu la concluzia să dispară indienii, să dispară ţiganii?”, a spus Jean Brăileanu’, care a cerut tuturor ţiganilor din ţară să îl tragă la răspundere pe Florjn  Salam.

Interlopul a mai spus că vrea ca Florin Salam să vadă filmuleţul pentru că „ne-am supărat, noi suntem din origine indiană”. Ulterior, interlopul a spus că a discutat telefonic şi cu Florin Salam şi că acesta i-a explicat că nu are nimic cu ţiganii, pe care îi iubeşte în continuare.

După acest videoclip, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 28 iulie, un bărbat cu cagulă pe faţă aruncat cu sticle incendiate înspre casa familiei Tănase. Cocktailuril Molotov nu s-au aprins, nefiind înregistrate, astfel, pagube. La faţa locului au ajuns, însă, atât poliţiştii cât şi pompierii. Surse judiciare au precizat că au fost efectuate şi percheziţii, fiind ridicate mai multe bâte, săbii etc. Surse din lumea interlopă au precizat că membrii clanului Constantin caută acum răzbunare.