Florin Salam a făcut show alături de Costel Biju la ziua fiicei lui Fane Văncică. Primele imagini cu manelistul după externare

Florin Salam a fost ieşit recent din spital şi se pare că se simte din nou în formă. Manelistul a făcut un show de zile mari la petrecerea dată în cinstea fiicei lui Fane Văncică.

19 aug. 2022, 14:20

Florin Salam a făcut show alături de Costel Biju la ziua fiicei lui Fane Văncică. Celebrul manelist a trecut prin clipe cumplite după ce a fost diagnosticat cu covid-19. Acum, însă, acesta pare că se simte din nou în formă.

Florin Salam, show de zile mari alături de Costel Biju. Manelistul este în formă maximă după COVID

Citeşte şi Câţi bani cere Florin Salam pentru o cântare, după ce s-a zvonit că a murit. Biletele sunt sold out

Celebrul manelist a făcut spectacol la ziua de naştere a fiicei lui Fane Văncică la scurt timp după ce a ieşit din spital. Îmbrăcat într-o ţinută lejeră, „Regele manelelor” a atras toate privirile de cum a ajuns la evenimentul la care au fost prezente nume grele din lumea showbizului românesc, potrivit spynews. 

Cu toţii au fost cuceriţi de vocea manelistului şi au fost încântaţi de spectacolul pe care acesta la făcut alături de bunul său prieten Costel Biju.

În curând, Salam va urca pe scenă pentru a cânta alături de fiica sa Betty.

Reamintim că o ştire falsă a cutremurat România în weekend. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a celebrului manelist din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost dezminţită la scurt timp de fiica artistului, Betty.

„Oameni buni, după cum vedeți, eu sunt acasă, abia m-am trezit și m-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog să încetați cu asemenea postări. Nici nu am cuvinte. Acel om care a scris acel material este un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți în acea industrie. Nu am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales un om prea muncit. Tatăl meu este cel mai muncitor om din România. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie de puțin timp pentru noi ca să fim sănătoși. Eu îl am doar pe tatăl meu și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu, încetați cu aceste mesaje. Îmi faceți mie un mare rău și mai ales lui. Tu, cel care ai scris acel material, îți dai seama că ai panicat o țară întreagă? Nu te-ai gândit și tu la oameni, la senimente, nu te-ai gândit că poate vede cineva din familie, cum ar fi bunica mea? Putea să se întâmple orice cu bunica mea. Tatăl meu e puternic, o să vă rog să-i transmiteți doar gânduri frumoase și pozitive”, a spus fiica lui Salam.

Citeşte şi Dan Negru, după fake-ul Pro Tv legat de moartea lui Florin Salam: „Când am murit prima dată în presă, mama a plâns toată ziua. Pe urmă s-a obișnuit”