Florin Salam a fost externat din spital, după infectarea cu Covid, și se simte bine. „Regele manelelor” va urca din nou pe scenă în doar câteva zile

După isteria care a izbucnit în urma știrii false despre decesul lui Florin Salam, apar și vești bune despre starea de sănătate a artistului.

16 aug. 2022, 21:23
Florin Salam a fost externat din spital, după infectarea cu Covid, și se simte bine. „Regele manelelor” va urca din nou pe scenă în doar câteva zile

Florin Salam a fost externat din spital și e în afara oricărui pericol, spre bucuria familiei sale. Cântărețul de manele a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele zile. S-a infectat cu Covid și a început să se confrunte cu probleme respiratorii, motiv pentru care a fost internat în spital. Medicii i-au dat tratamentul de care a avut nevoie și, în cele din urmă, l-au pus pe picioare.

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, a dezvăluit că artistul a ajuns acasă, că se simte foarte bine și că în doar câteva zile va relua concertele.

Fanii au așteptat cu sufletul la gură vești bune despre Florin Salam, după ce, în acest weekend, un fake news care anunța moartea „regelui manelelor” a apărut pe un site de știri din România, fiind preluat ulterior și de alte publicații.

La scurt timp, a intervenit familia cântărețului care a infirmat această veste. „Acel om care a scris acel material este un nimic. Dă-ți demisia că nu ai ce să cauți în acea industrie. Nu am cuvinte. Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales un om prea muncit. Tatăl meu este cel mai muncitor om din România. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie de puțin timp pentru noi ca să fim sănătoși. Eu îl am doar pe tatăl meu și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu, încetați cu aceste mesaje. Îmi faceți mie un mare rău și mai ales lui. Tu, cel care ai scris acel material, îți dai seama că ai panicat o țară întreagă?”, a spus Betty Blue, fiica lui Florin Salam.

Citește și Betty, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea că manelistul a murit: „Tatăl meu e puternic, are nevoie de gânduri frumoase”

Oamenii s-au liniștit abia în momentul în care însuși Florin Salam le-a transmis, printr-un mesaj video, că situația e sub control.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.

Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă. Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația.

Dar ceea ce a urlat la tv și ce scrie în presă… nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care ați stat cu grijă pentru mine și pe care v-a deranjat știrea asta. Iar cei care ați dat știrea asta nu știu dacă ați câștigat ceva. Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok și în câteva zile voi fi cum trebuie, îmi revin și merg și la cântările mele. Mergem mai departe. Vă pup și vă iubesc, vă rog frumos să stați liniștiți. Oricine poate să treacă printr-o situație de genul, trebuie să-l ajuți pe acel om să iasă din ea, nu să îl faci să cadă mai rău psihic. Vă pup și stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam”, a transmis manelistul în clipul său urcat pe Facebook.

Florin Salam a depășit perioada dificilă și în doar o săptămână va avea un concert în București, când va urca pe aceeași scenă cu fiica lui, Betty.

Citește și „Regele trăiește!”. Show total în cluburile de lux din Capitală când s-a aflat că Florin Salam nu a murit. Focuri de artificii, petrecăreții au dansat pe muzica artistului