Florin Salam nu mai aruncă cu banii pe haine: „Eu am adus hainele astea scumpe la noi. Dar cum să mai dau 10.000 pe un sacou dacă m-am îngrășat”

Florin Salam a mărturisit că, de când s-a îngrășat, nu mai acordă atât de multă importanță felului în care se îmbracă. Manelistul a dezvăluit că nu mai cheltuiește așa de mulți bani pe haine acum.

21 ian. 2023, 00:00
Florin Salam nu mai aruncă cu banii pe haine: „Eu am adus hainele astea scumpe la noi. Dar cum să mai dau 10.000 pe un sacou dacă m-am îngrășat”

Florin Salam a dezvăluit că, atunci când era slab, nu se uita la bani când venea vorba de vestimentație și dădea chiar și 10.000 de lei pe un sacou.

„De când m-am îngrășat port ce o fi pe acolo. Înainte aveam grijă mare, când eram mai slăbuț. Eu am inventat chestia asta la noi la maneliști. Eu am adus hainele astea scumpe de tot. Dar de când m-am îngrășat, am nervi. Cum să mai dau 10.000 pe un sacou dacă m-am îngrășat. Bine, nici asta nu ar fi ieftin, dacă stau să mă gândesc, dar nu mai e ca celălalt de când eram eu slab. Ei, când oi slăbi, mă împrumut și tot îmi iau un tir de haine”, a dezvăluit manelistul în cadrul unui interviu.

Citește și Motivul pentru care Florin Salam nu îi cere nici un leu lui Bercea Mondial pentru cântări: „A venit un nene, i-a lăsat pentru tine”

Cât câștigă Florin Salam la un eveniment

Florin Salam e unul dintre cei mai bine plătiți maneliști din România. Sumele cerute de artist ca să cânte la un eveniment pornesc de la 5.000 de euro și pot ajunge până la 10.000 de euro. Sunt evenimente de la care Salam și trupa lui pleacă și cu 20.000 de euro.

Pasiunea lui Florin Salam pentru muzică a început de când era foarte mic. În timpul școlii, acesta petrecea mult timp cu lăutarii, dar mergea la ore doar de frica mamei.

Citește și Alex Bodi șterge pe jos cu Florin Salam după acuzațiile manelistului: „Câți bani a luat de la mine în ultimii ani… Ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi ca să ajungă ca mine”

„Nu-mi ardea de școală, dar mă duceam să nu mă bată mama! Mă împrietenisem cu lăutarii din Berceni, mă țineam după ei. Am ajuns cântăreț prin chin, nedormire, am plâns mult. Mă duceam cu tata la nunți și mă băga și pe mine să cânt, să fac un ban, luam 400-500 de lei, iar mama avea 800 de lei salariu, că muncea. Prinsesem gustul banilor parfumați, ce să mă mai duc la școală? Am făcut și năzdrăvănii, jucam barbut pe surprize (n.r. – de la guma de mestecat). Le câștigam și le vindeam la ăia mai bogați. Și-mi luam blugi și pulovere turcești.”, a mărturisit Salam în podcastul lui Damian Drăghici.