Motivul pentru care Florin Salam nu îi cere nici un leu lui Bercea Mondial pentru cântări: „A venit un nene, i-a lăsat pentru tine”

Datorită unor întâmplări din trecut, Florin Salam a decis să nu îi mai ia vreodată bani pentru cântări lui Bercea Mondial.

20 ian. 2023, 08:48
Motivul pentru care Florin Salam nu îi cere nici un leu lui Bercea Mondial pentru cântări: „A venit un nene, i-a lăsat pentru tine”
De ce nu ia Florin Salam bani de la Bercea Mondial

Florin Salam are un respect deosebit pentru Sandu Anghel, cunoscut mai bine ca Bercea Mondial, relația dintre ei fiind una specială. În primăvara anului trecut, Bercea a fost eliberat condiționat din închisoare, după o condamnarea de 13 ani pentru tentativă de omor. Cu această ocazie a orgnizat o petrecere fastuoasă.

Pentru că Florin Salam era ocupat cu alte evenimente, nu a putut cânta la petrecere. Manelistul s-a revanșat abia anul acesta, pe 11 ianurie, iar lucrul care a șocat a fost că nu a cerut nici un leu în schimbul showului.

Citește și: Dani Mocanu, îndrăgostit de iubita unui alt manelist: „Este cea mai frumoasă soție din România. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”

Se pare că, în trecut, Bercea Mondial îl răsplătea cu saci de bani pe manelist.

„Puțină lume știe de ce Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Salam a cântat și o va face gratis pe viață la el. Motivul este simplu. Florin Salam nu uită că în trecut Bercea Mondial îi lăsa câte 50.000 de dolari la sac în fața vilei, după care plecca.

Salam dormea și se trezea cu sacul plin cu bani la ușă. Betty, fiica lui, îi spunea: ‘tati, a venit un nene, u-a lăsat pentru tine, pentru cântări’. Nu avea date stabilite, Bercea Mondial transmitea doar să vină atunci când poate, că el lasă banii. Salam nu a uitat și va rămâne mereu recunoscător”, potrivit surselor cancan.ro.

Citește și: Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Regele manelelor a făcut show printre interlopi VIDEO

Florin Salam eset artistul preferat al lui Bercea. În 2014, atunci când era eliberat condiționat, manelistul a cântat la petrecerea pe care a dat-o. Acesta era condamnat la opt ani și nouă luni, pentru tentativă de omor, după ce și-a îmjunghiat un nepot.

Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea. Manelistul şi soția sa au fost primiți la eveniment cu aplauze și îmbrățișări. Îmbrăcați elegant și extrem de fericiți, Florin Salam şi Roxana Dobre s-au fotografiat alături de Patronaș, Băsică, Samir și Procuror, fiii lui Bercea Mondial.