Florin Salam a pierdut o sumă colosală de bani la jocurile de noroc. Manelistul a apelat la cămătari pentru a-şi plăti datoria

Jocurile de noroc îi fac din nou probleme mari unui celebru manelist! Florin Salam ar fi pierdut la cazino o sumă fabuloasă: nici mai mult, nici mai puţin de UN MILION ŞI JUMĂTATE de euro. Ca să facă rost de bani, manelistul ar fi ajuns dator vândut unor cămătari.

10 sept. 2016, 08:16
Florin Salam a pierdut o sumă colosală de bani la jocurile de noroc. Manelistul a apelat la cămătari pentru a-şi plăti datoria

Deşi câştigă la o cântare cât alţii într-o viaţă, Florin Salam nu pare să aibă noroc de bani. Jocurile de noroc îl ruinează. Lăutarul merge des la cazino şi pariază sume imense, însă în privat, ferit de ochii celorlalţi jucători.

Recent, Salam ar fi pierdut aproximativ un milion şi jumătate de euro la jocurile de noroc, scrie CanCan. Şi pentru că nu a dispus de o asemenea sumă, Salam s-ar fi împrumutat la doi cămătari: unul dintre ei are afaceri în Germania, celălalt ar fi un cunoscut lider interlop din sectorul 2.

Florin Salam a avut necazuri mari și în trecut din cauza jocurilor de noroc. Manelistul a fost atacat de trei membri ai clanului Vancică, la care era dator. Salam a scăpat nevătămat, însă unul dintre instrumentişti s-a ales cu nasul spart.

Vezi si: Ce a făcut Florin Salam la doar o zi după înmormântarea tatălui său VIDEO