Florin Salam, anchetat din nou de Poliţie. Acuzaţii grave la adresa celebrului manelist

Celebrul interpret de manele Florin Salam se găsește în mijlocul unui scandal juridic intens, cu poliția investigând serios acuzații de înșelăciune și scandaluri violente. Manelistul este acuzat că a lipsit de la evenimente pentru care fusese plătit în avans, la scurt timp după ce o prostituată a depus o plângere, afirmând că a fost victima unei agresiuni într-o cameră de hotel, avându-l pe Florin Salam drept presupus agresor.

24 ian. 2024, 08:18
Florin Salam, anchetat din nou de Poliţie. Acuzaţii grave la adresa celebrului manelist
Florin Salam, anchetat din nou de Poliţie. Acuzaţii grave la adresa celebrului manelist

Florin Salam, anchetat din nou de Poliţie. O familie din localitatea ilfoveană Sintești a depus o plângere împotriva artistului, susținând că acesta a absentat de la mai multe evenimente, chiar după ce a primit avansuri financiare substanțiale. Victimele cer ca ancheta să fie dusă până la capăt, susținând că Florin Salam ar trebui să răspundă penal pentru faptele sale.

Scandalul a atins cote maxime la o nuntă din Sintești, unde mirii plătiseră generos pentru a-l avea pe Florin Salam ca artist principal. Cu toate acestea, manelistul nu a onorat contractul, conducând la un conflict violent între membrii trupei și rudele mirilor. Toate aceste evenimente au stârnit reacții în lanț, culminând cu depunerea unei plângeri pentru înșelăciune la sediul Poliției Vidra.

Citeşte şi: Florin Salam, vizat de un dosar penal, după ce ar fi bătut o escortă de 23 de ani într-o cameră de hotel. UPDATE Mărturia tinerei: „E un monstru”

Publicul și fanii lui Florin Salam au fost șocați de aceste dezvăluiri, iar victimele își doresc cu ardoare ca ancheta să aducă lumină în această situație tensionată. Totuși, manelistul a rămas de necontactat de către poliție, întărind și mai mult speculațiile și tensiunile. În plus, față de acuzațiile de înșelăciune, Florin Salam se confruntă și cu alte probleme legale. Recent, o prostituată a depus o plângere, afirmând că a fost victima unei agresiuni într-o cameră de hotel, avându-l pe Florin Salam drept presupus agresor.

Citeşte şi: Florin Salam şi-a scos fiicele la plimbare cu metroul. Reacţia fabuloasă a uneia dintre fetiţe când un călător l-a întrebat pe tatăl ei dacă este celebru: „Este regele României”