Florin Salam are probleme de sănătate. Mesajul postat de fiul artistului: „Urmează un tratament”

Florin Salam are probleme de sănătate. După vestea care a întristat întreaga lume a maneliştilor şi nu numai, anunţul morţii lui Petrică Cercel, au apărut informaţii potrivit cărora nici Florin Salam nu ar sta foarte bine la capitolul sănătate.

17 sept. 2021, 14:08
Florin Salam are probleme de sănătate. Mesajul postat de fiul artistului: „Urmează un tratament”
Florin Salam are probleme de sănătate

Florin Salam are probleme de sănătate. Fiul artistului, Dani, a decis să rupă tăcerea şi clarifice lucrurile, după ce membrii familiei au primit foarte multe întrebări şi mesaje privind starea de sănătate a manelistului.

Citeşte şi: Florin Salam, de nerecunoscut. Artistul care până mai ieri își striga durerea după moartea soției, pare că acum a uitat-o cu desăvârșire

Florin Salam are probleme de sănătate

Dani, fiul artistului din prima căsătorie, a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care a recunoscut că tatăl său nu se simte foarte bine şi urmează un tratament pentru a-şi îmbunătăţi starea.

Din fericire, Florin Salam nu se află internat în spital, îşi urmează tratamentul acasă. Motivul pentru care nu se simte bine ar fi oboseala acumulată în nopţile nedormite şi stilul de viaţă haotic pe care îl are în ultimii ani.

Primesc tot felul de mesaje in legătura cu tatăl meu in urma celor apărute in presa. Tatăl meu nu este internat in vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile in presa. Tatăl meu urmează, intr-adevar, un tratament.

După atâtea nopti pierdute și un stil de viața haotic a ajuns intr-o pasa mai puțin buna! Totul trebuie sa fie ținut sub control pentru a putea sa onoreze viitoarele evenimente la care este angajat.

Va Mulțumesc tuturor care v-ați făcut timp sa întrebați despre sănătatea tatălui meu. Pe aceasta cale am vrut sa va anunț ca totul merge spre bine! Ne vedem curând pe scena„, este mesajul postat de Dani, fiul lui Florin Salam, pe Facebook.