Florin Salam, audiat ca martor în procesul lui Nuţulică Cămătaru

Regele manelelor Florin Salam a pus umărul la condamnarea fiului lui Nuţu Cămătaru. Salam a dat declaraţii in faţa judecătorilor, pentru ca a fost martor când băiatul interlopului a injunghiat un bărbat intr-un restaurant din Bucureşti. Culmea, manelistul spunea mereu că Nuţu Cămătaru i-a fost ca un tată, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
06 oct. 2013, 11:20
Florin Salam, audiat ca martor în procesul lui Nuţulică Cămătaru

Florin Salam a fost audiat ca martor în procesul în care fiul lui Nuţu Cămătaru a fost condamnat pentru tentativă de omor. Nuţulică Cămătaru este căutat de trei ani pentru că, în 2010, a înjunghiat un bodyguard într-un restaurant din Capitală.

Florin Salam a povestit judecătorilor cum numele lui Nuţu Cămătaru a provocat isterie imediat după incident.

„Am văzut victima venind dinspre scările de la toaletă, ţinându-se cu mâna de burtă şi ţipa: ”Ne- am luat cu ăştia ai lu’ Nuţu”. Era foarte speriat”, a declarat Florin Salam.

În restaurant, în momentul incidentului, era şi manelistul Adrian Minune. El a primit chiar telefoane de ameninţare de la interlopi pentru că i-ar fi turnat în faţa anchetatorilor.

Declaraţiile maneliştilor nu i-au îmbunat defel pe magistraţi. Judecătorii de la tribunalul Bucureşti l-au trimis 12 ani după gratii pe fiul lui Nuţu Cămătaru. Băiatul interlopului este însă dat în urmărire generală încă din 2010. El a fugit de anchetatori încă din noaptea incidentului.