Florin Salam, cadouri de fițe pentru copiii săi. Odraslele manelistului au primit pantofi de sute de euro

Florin Salam a dăruit copiilor săi cu ocazia Crăciunului, cadouri extrem de scumpe. Micuții manelistului au primit încălțăminte de 600 de euro perechea.

25 dec. 2021, 19:21
Florin Salam, cadouri de fițe pentru copiii săi. Odraslele manelistului au primit pantofi de sute de euro

Florin Salam consideră că nimic nu este prea bun pentru copiii săi, motiv pentru care le-a dăruit cadouri extrem de costisitoare.

Cei trei copiii ai lui Florin Salam și ai Roxanei Darie au primit anul acesta cadouri scumpe, ”de firmă”.

Ce se întâmplă cu Florin Salam. Fiica lui, Betty, a făcut anunţul: „A decis că aşa e mai bine pentru el!”

Micuțele prințese ale manelistului Jacqueline Maria și Rania, în vârstă de 6, respectiv 5 ani, au primit câte o pereche de pantofi căldurși de iarnă care fac parte din colecția pentru copii a unui consacrat brand de lux, iar fiecare pereche l-a costat pe manelist 460 de euro.

Fiul lui Salam,  Simion Ștefan, de 3 ani, a primit de la Moș Crăciun o pereche de pantofi sport de la aceeași firmă, în valoare de 600 de euro.

Manelistul Florin Salam este într-o relație cu iubita sa de șapte ani și trebuiau să facă și nuntă, dar planurile le-au fost date peste cap de pandemie.

Lovitură teribilă pentru Clanul Duduianu. Florin Salam, răzbunat: ce se întâmplă cu averea interlopilor

Lovitură teribilă pentru Clanul Duduianu. Conform legii, „procurorul sau instanţa de judecată care a instituit sechestrul poate dispune de îndată valorificarea bunurilor mobile sechestrate, la cererea proprietarului bunurilor sau atunci când există acordul acestuia”, dar și atunci când stabilește că valoarea bunurilor scade pe măsură ce trece timpul.

Scandal uriaș pe Instagram! Fiica lui Florin Salam, Betty, a răbufnit: „Frustrarea asta este un fel de boală”

„În cursul procesului penal, înainte de pronunţarea unei hotărâri definitive, atunci când nu există acordul proprietarului, bunurile mobile asupra cărora s-a instituit sechestrul asigurător pot fi valorificate, în mod excepţional, în următoarele situaţii: atunci când, în termen de un an de la data instituirii sechestrului, valoarea bunurilor sechestrate s-a diminuat în mod semnificativ, respectiv cu cel puţin 40% în raport cu cea de la momentul dispunerii măsurii asigurătorii”, este una dintre împrejurările în care se pot scoate la licitație bunurile incupaților, scrie SpyNews.