Leo de la Strehaia i-a făcut plângere la Poliţie lui Florin Salam. De la ce a plecat scandalul

Leo de la Strehaia a făcut plângere la Poliție pe numele lui Florin Salam, acuzând un presupus împrumut pe care manelistul nu l-ar fi returnat.

05 aug. 2021, 19:01
Leo de la Strehaia i-a făcut plângere la Poliţie lui Florin Salam. De la ce a plecat scandalul

Florin Salam, dat în judecată de Leo de la Strehaia. La mijloc sunt 10.000 de euro, sumă din cauza căreia cei doi nu-și mai vorbesc.

Florin Salam, dat în judecată de Leo de la Strehaia

Între Florin Salam și Leo de la Strehaia ar fi izbucnit o problemă, în urma căreia „Regele” ar urma să dea cu subsemnatul la Poliție, după ce „Prințul țiganilor” a făcut plângere. Conflictul ar fi izbucnit din cauza a 10.000 de euro, pe care care manelistul ar fi uitat să-i restitue. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel, scrie Cancan.

„Totul s-a întâmplat în urmă cu 12-13 ani. Cei doi au stabilit ca Florin Salam să ridice, să scoată în față, o fată, care era iubita lui Leo. Trebuia ca Salam să compună o manea și să o cânte împreună cu fata. În schimbul acestui favor, Leo i-a dat lui Salam suma de 10.000 de euro ca să facă videoclip, piesă și să cânte cu iubita lui!”, a povestit un apropiat al celor doi. Florin și Leo au bătut palma, iar manelistul s-a apucat de treabă: „Salam a făcut piesa, a pregătit filmările, totul ca la carte. Însă Leo a pus stop la tot pentru că, între timp, se certase cu fata! Și, astfel, nu s-a mai făcut nimic!”.

Scandal monstru la botezul nepotului lui Florin Salam. S-au împărţit pumni şi ameninţări

Între timp, Leo ar fi pierdut mare parte din avere și s-ar confrunta cu grave probleme financiare. Tocmai din acest motiv ar fi făcut și plângerea contra lui Florin Salam, în speranța că-și va mai reveni din punct de vedere financiar. „Când el a avut nevoie, eu l-am ajutat, iar acum nici nu-mi mai răspunde la telefon, când eu am nevoie de el. Am fost lângă el, dar a uitat de mine. Ăsta e motivul pentru care i-am făcut plângere”, a mărturisit Leo de la Strehaia.