Florin Salam, de nerecunoscut. Şi prietenii apropiaţi au avut un şoc când au văzut imaginile. Transformarea e şocantă

Florin Salam este unul dintre cei mai ocupați artiști din lumea manelelor, doar că multele recitaluri oferite amatorilor de asemenea muzică și-au lăsat amprenta asupra fizicului său.

21 oct. 2019, 12:29

Florin Salam a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce, la o terasă, alături de doi amici de-ai săi, bea o cafea și discuta, probabil, despre viitoarele concerte.

chiar dacă purta șapcă, Florin Salam nu a reușit să ascundă problemele pe care le are, iar cearcănele artistului sunt de-a dreptul îngrijorătoare. Mai exact, Florin Salam pare să fie nedormit cu zilele, gesturile lui, mult mai puțin energice decât cele pe care le știu fanii celebrului lăutar, sunt nesigure iar pungile de sub ochi au ajuns, deja, să îi ocupe mai toată fața, semn că cel mai cunoscut manelist de la noi din țară este destul de epuizat.

 

”Florin Salam, oricât încearcă să se retragă pentru o perioadă din lumea manelelor, nu reușește. Îi sună telefonul, ori lui, ori Roxanei Dobre, și, de cele mai multe ori, nu poate să refuze cântările. Iar la el, nicio petrecere nu se termină înainte de răsăritul soarelui, așa că nu apucă să se odihnească mai deloc. Iar la petreceri, băutura curge în valuri, iar Florin Salam nu poate refuza să închine un pahar cu cei care îl angajează”, au declarat surse pentru wowbiz.

În trecut, Florin Salam a mai avut mari probleme cu banii din cauza datoriilor. Celebrul manelist s-a făcut nevăzut la un moment dat, dar cămătarii nu i-au dat pace până nu a revenit „pe linia de plutire” din punct de vedere financiar. Foarte multe persoane îl căutau, la vremea respectivă pe Florin Salam, însă artistul a decis să „fugă” din țară până la liniștirea apelor. De alfel, într-o serie de interviuri, Florin Salam a recunoscut problemele cu banii pe care le-a avut, toate cauzate de jocurile din casino-uri și de consumul de diverse substanțe interzise. 

Florin Salam și-a anulat toate concertele pe care urma să le susțină în perioada următoare și nu plănuiește o întoarcere pe scenă mai devreme de perioada sărbătorilor de iarnă.

Veste GROAZNICĂ despre Florin Salam. Diagnostic TERIBIL pus de MEDICI 

„Bună seara prietenii mei. Țin să vă anunț că sunt cine sunt, mulțumesc frumos. Atât. 2-10. O seară frumoasă”, a scris Florin Salam pe contul lui de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare la masă, alături de o femeie.

Duminică, Florin Salam a postat un alt mesaj care i-a cam speriat pe fani. „Când ești pe patul de spital și nu se mai poate face nimic, atunci vei realiza că sănătatea și fericirea sunt mai importante decât banii. Corect”, a scris Florin Salam.

Florin Salam – supranumit ”Regele manelelor” – urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, iar fanii săi speră ca artistul preferat să revină, cât mai repede, sub lumina reflectoarelor. Este vorba despre o operație destul de dificilă, transmit apropiații lui Florin Salam, însă artistul încearcă să își păstreze optimismul și spune că sănătatea și fericirea sunt mult mai importante decât banii.