Florin Salam, din nou în faţa procurorilor DIICOT

Florin Salam a ajuns din nou în faţa procurorilor DIICOT. Manelistul a fost audiat în legătură cu ameninţările primite de la interlopi. Săptămâna trecută Salam a depus o plângere şi la Parchetul General.

06 mart. 2018, 12:44
Florin Salam, din nou în faţa procurorilor DIICOT

Florin Salam spune că nu mai poate accepta ca banii din cântări să-i fie luaţi de interlopi.

De-a lungul carierei sale muzicale, cântăreţul a adunat în palmares mai multe scandaluri în care au fost implicaţi interlopi. Nu doar o dată s-a plâns de relele tratamente aplicate de băieţii răi, dar acum s-a hotărât să le ceară ajutorul autorităţilor.

Salam şi-a angajat avocat şi are încredere că acesta se va ocupa de situţia în care a ajuns.

De rele tratamente s-a plâns şi Liviu Dovleac, verişorul şi impresarul Denisei, acuzându-l pe Salam şi pe gaşca acestuia de fapte grave. Cu mult timp înainte ca Denisa să se stingă din viaţă, Dovleac a încasat o bătaie gravă pe aeroport. Acesta mărturisea că Salam şi-a asmuţit oamenii să-l nenorocească.

Mai mult, cântările pe care Salam le-a avut în mijlocul clanului Văncică au decurs şi ele cu scandal. Sile, bodyguardul lui Salam, ar fi fost bătut chiar de membrii acestui clan. O altă grupare de la care Salam galopează multe mii de euro, este clanul Calu. Nici ei străini de infracţiuni penale.

Citeşte şi Roxana Dobre şi Florin Salam, disperaţi din cauza sarcinii. Anunţul medicilor