Roxana Dobre şi Florin Salam, disperaţi din cauza sarcinii. Anunţul medicilor

Roxana Dobre ar trebui, teoretic măcar, să treacă prin momente minunate în această perioadă. Dar, din păcate, frumoasa parteneră de viață a lui Florin Salam are parte de momente delicate din cauza poftelor de graviduță pe care le simte.

RomaniaTV.net
03 mart. 2018, 08:46
Roxana Dobre şi Florin Salam, disperaţi din cauza sarcinii. Anunţul medicilor

„Roxana s-a îngrășat cam mult”, au fost vorbele pe care amicii lor le-au spus, zilele trecute, pe când partenera de viață a lui Florin Salam era nașă la botez, scrie spynews.ro. Și, normal, femeile care se înțelegeau bine cu ea, au potopit-o cu întrebări legate de sarcină. Iar răspunsurile primite au fost de-a dreptul incredibile.

Citeşte şi Florin Salam, gata să şteargă cu buretele faptul că Roxana Dobre l-ar fi înşelat. Manelistul a făcut primul pas spre marea împăcare

Mai exact, spun sursele, Roxana Dobre a mărturisit că, la ultimul control pe care l-a făcut cu privire la sarcină, medicii i-au spus să fie extrem de atentă cu mâncarea, mai ales că a depășit, deja, limita de kilograme recomandate în sarcină. „Roxana a luat deja vreo 12-15 kilograme. Medicii i-au recomandat să fie atentă la dietă, mai ales că în ultimul trimestru de sarcină ar fi trebuit să ia atât de mult în greutate. I-au recomandat să mănânce cât mai multe legume și fructe, nu doar tot felul de mâncăruri grele, iar ei, normal, nu prea i-a convenit. Nu că trebuie să țină vreo dietă, ci pentru că s-a îngrijorat foarte mult pentru copilul pe care îl poartă”, a mai explicat sursa citată.

Roxana Dobre și Florin Salam așteaptă cel de-al treilea copil

„Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă și băiatul meu un frățior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu și un băiat”, spunea Florin Salam în singurul interviu filmat cu el din ultimii ani.

Citeşte şi Cum se chinuie Roxana Dobre să reintre în graţiile familiei lui Florin Salam după ce s-a auzit că aceasta l-ar fi înşelat pe manelist

Și, spun surse demne de încredere, rugăciunile făcute nu au rămas fără efect. Iar acum, cu nerăbdare, Florin Salam așteaptă să devină tatăl celui de-al doilea băiat al său, primul în compania frumoasei Roxana Dobre.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.