Florin Salam este în doliu: „Este o mare tragedie și cea mai mare întristare”

Florin Salam este în doliu, din nou. După moartea lui Ion Petrişor, unde artistul a cântat la căpătâiul lui, acum se pregăteşte să cânte şi să conducă pe ultimul drum o altă persoană dragă. Este vorba despre Babi din Vâlcea, un bărbat de etnie romă, care a fost împușcat în America

20 mai 2021, 20:12
Florin Salam este în doliu: „Este o mare tragedie și cea mai mare întristare”
Florin Salam este în doliu

Florin Salam este în doliu. Recent, a postat un video pe reţelele de socializare, însă nu a oferit mai multe informații despre felul în care Babi a decedat. Potrivit internauților acesta ar fi fost împușcat și era implicat în afaceri cu aur fals.

Am primit un telefon din America, de la prietenul meu Patronul, care m-a sunat cu un foc mare în inimă. Este o mare tragedie și cea mai mare întristare care există la ora asta în America pentru că Babi nu mai e printre noi, cei de acolo știu cum s-a întâmplat.

Patronul a apelat la Florin Salam să îi facă o melodie pentru Babi, Dumnezeu să îl ierte, pentru familia lui. Eu personal am să merg să îi cânt o melodie, cu foc așa cum cânt eu, pentru oamenii ăștia care țin de familie.”, a spus Florin Salam.

Citeşte şi: Câţi bani câştiga Florin Salam la nunţi, în copilărie: „Mama avea 800 de lei salariu”

Florin Salam este în doliu

Așadar, Florin Salam a răspuns pozitiv solicitării familiei și a declarat că îi va cânta o melodie înainte de a îl conduce pe ultimul drum, când trupul neînsuflețit al lui Babi o să fie repatriat la Vâlcea.

Dumnezeu să îl ierte pe Babi. Așa că Patronule sunt lângă tine, aș vrea să fiu mai mult la bucurie și să nu te mai văd supărat… dar dacă așa e situația eu sunt și la greu lângă tine. Se execută ce ai spus tu, de aici din inimă, din respect.

Voi cânta pentru Babi o melodie grea, cât de curând și când va veni în țară vreau să știe familia lui că voi merge și în Vâlcea, măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor.”, a mai spus Florin Salam.

https://www.youtube.com/watch?v=hSesme3Ro1I