Florin Salam, dedicație în lacrimi la înmormântarea lui Ion Petrișor. ”Unde te duci, tăicuțul meu? Cui mă lași când mi-e mai greu”

Astăzi este înmormântat regele maneliștilor. Ion Petrișor, cunoscut în showbiz drept impresarul vedetelor, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus în închisoare.

07 mai 2021, 13:34
Florin Salam, dedicație în lacrimi la înmormântarea lui Ion Petrișor. ”Unde te duci, tăicuțul meu? Cui mă lași când mi-e mai greu”

Mai mulți maneliști au venit să își ia rămas bun de la impresarul vedetelor, acesta este condus pe ultimul drum astăzi. Florin Salam susține că toata viața îi va dedica melodii deaorece scena este mult mai tristă fără acesta. Artistul susține că își va aduce aminte mereu de momentele frumoase petrecute împreună.

”Fără el scena era tristă, unde urca el era bine. Avea o minte foarte strălucită, ne punea pe toți artiștii la locul nostru. Am să-i dedic toata viața o melodie, eu am venit special pentru Ion Petrișor. Chiar dacă acum am venit la un moment trist, eu îmi aduc aminte de clipele frumoase petrecute împreună. Sfârșitul lui a venit mai repede, până la urmă cel mai bine este lângă Dumnezeu” , a declarat Florin Salam despre Ion Petrișor.

Citește și: Mirela Vaida, apariţie provocatoare în costum de baie. Cum arată vedeta la 39 de ani şi după ce a născut trei copii FOTO

Florin Salam a comentat și decizia autorităților de a ruga artiștii să se implica în campania de vaccinare. Manelistul susține că oamenii au libera alegere și nu trebuie să fie îndrumați de cineva. ”Oamenii au libera alegere, fiecare alege ce vrea el. Nu trebuie să te îndrume cineva” , a explicat Florin Salam despre campania de vaccinare.

”Unde te duci, tăicuțul meu, cum mă lași când mi-e mai greu. Cui mă lăși? Că tu pleci la Dumnezeu” , este dedicația pe care Florin Salam i-a făcut-o lui Ion Petrișor.

A murit Ion Petrişor, impresarul maneliștilor. S-a infectat cu Covid-19 în închisoare

Bărbatul s-a infectat cu noul coronavirus în închisoare şi a fost transportat de urgeță la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Anunțul trist a fost făcut chiar de fiica acestuia, Kristiana Rustem, care a mărturisit că în ultimele șase luni a pierdut trei persoane dragi din cauza virusului COVID-19. „De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a scris Kristiana Rustem pe contul său de Facebook.

Citește și: O elevă de clasa a VI-a a deschis focul la şcoală şi a rănit trei persoane. Fata a fost dezarmată de o profesoară