Florin Salam, gata să şteargă cu buretele faptul că Roxana Dobre l-ar fi înşelat. Manelistul a făcut primul pas spre marea împăcare

Cine să-l mai înțeleagă pe Florin Salam, care una spune și alta face? După ce a declarat că nu se va împăca cu Roxana Dobre, cea care l-ar fi trădat în dragoste, manelistul a făcut primul pas spre o reconciliere neașteptată.

27 dec. 2017, 08:46

Chiar în aceste zile de mare sărbătoare în lumea creștină, artistul s-a gândit să-i facă un bine celei care i-a dăruit două fetițe. Recent, Roxana Dobre a fost zărită în parcarea unui centru comercial, amplasat în apropierea Capitalei, la volanul autoturismului lui Florin Salam.

Citeşte şi Florin Salam şi Roxana Dobre într-o IMAGINE care A BULVERSAT pe toată lumea FOTO

Grăbită să facă shopping, femeia a lăsat mașina pe două locuri de parcare, semn că probleme sale erau mult mai importante decât regulile de circulație.

Însă nu acest lucru contează pentru noi, cei care vrem să aflăm în ce direcție se îndreaptă relația dintre focoasa brunetă și tatăl copiilor săi.

După ce manelistul și-a lăsat bolidul de zeci de mii de euro pe mâinile Roxanei, evident, apar câteva întrebări. Oare Florin Salam a cedat în fața dragostei și s-a împăcat cu bruneta? Să fi făcut el acest gest din iubire sau din milă față de cea cu care a împărțit și bune, dar și rele în ultimii trei ani? Nu avem răspunsuri la aceste întrebări, dar este clar că artistul revine încet, încet la sentimente mai bune față de Roxana Dobre.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în telenovela FLORIN SALAM-ROXANA DOBRE. Se cere test de paternitate. „Să le fie ruşine!”

Apariția brunetei la volanul autoturismului lui Florin Salam vine la scurt timp după ce pe rețelele de socializare a circulat o fotografie în care manelistul și Roxana apar unul lângă altul de Crăciun.

„Crăciun fericit”, a fost mesajul care a însoțit poza respectivă. În imagine, Salam și Roxana apar lângă un buchet uriaș de trandafiri și lângă un tort.

O despărțire neașteptată

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au despărţit după ce superba brunetă ar fi plecat de acasă cu celebrul Florin a lu’ Văncică, mai vechiul ei iubit, care e însurat. Ba mai mult, gura lumii spune că femeia şi-a luat tălpăşiţa cu o sumă importantă de banii manelisului.