Răsturnare de situaţie în telenovela FLORIN SALAM-ROXANA DOBRE. Se cere test de paternitate. „Să le fie ruşine!”

Roxana Dobre a decis să facă lumină în ceea ce privește relația sa cu manelistul Florin Salam.

RomaniaTV.net
19 dec. 2017, 10:10
Răsturnare de situaţie în telenovela FLORIN SALAM-ROXANA DOBRE. Se cere test de paternitate. „Să le fie ruşine!”

Roxana Dobre, care a afirmat că își dorește al treilea copil cu Florin Salam, a hotărât să facă lumină în ceea ce privește ce se întâmplă între ea și partenerul ei de viață, Florin Salam.

„Oare peste o săptămână cu cine mai fug? Din răutate sunt făcute. Nu vreau să-i mai dăm numele (n.r. Văncică, fostul iubit) pentru că are familia lui şi nu are rost să-i mai facem atâta publicitate şi pentru această familie. El are o familie, eu am o familie, acum nu mai are rost să mai vorbit ce s-a întâmplat acum 108 ani. Când eram o puştoaică…greşesc femei care sunt măritate… Când eu am doi copii şi familie, nu le e ruşine?

Unde şi cu cine se ascunde Roxana Dobre de Florin Salam. S-a aflat secretul, va fi scandal mare în showbiz

Roxana Dobre a făcut mărturisiri şi a confirmat că s-a certat cu Florin Salam şi că a plecat de acasă, însă neagă că cei doi s-au despărţit. Soţia manelistului susţine că ea şi Florin Salam s-au împăcat după această dispută şi neagă faptul că ar fi fugit la Praga, cu suma de 500.000 de euro.

„Nu interesează pe nimeni că sunt însărcinată. Nu ştiu de ce mă urmăreşte acest trecut. Să le fie ruşine pentru că au intrat în casa mea şi pentru că au mâncat cu mine la masă. Nu am nicio treabă cu niciun bărbat. Nu am bărbat de lăsat sau de înşelat. Am un soţ bun. Am cel mai bun soț din lume şi de aceea nu am nevoie de nimeni altul”, a spus Roxana Dobre pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Motivul ŞOCANT al despărţirii lui Florin Salam de Roxana Dobre. „Adevărul e că…”

„Am avut o ieșire din comun mai neobișnuiă. Este adevărat că am plecat de acasă, dar doar ne-am ciondănit puțin și ca orice femeie supărată am plecat. Nu am făcut asta pentru un alt bărbat. Doar soțul meu și mama mea mă cunosc cel mai bine. Când vii cu speculații la adresa unei persoane trebuie să vii cu dovadă. Dacă aș avea o aventură, soțul meu ar fi aflat primul. Dar el știe pe cine are lângă el, știe cu cine a făcut doi copii și nu are nici cea mai mică legătură.

În noaptea respectivă soțul meu a venit foarte revoltat că nu știu ce aș fi spus eu unuia dintre membrii familiei. Eu, foarte revoltată, pentru că nu era adevărat, am râs ironic și i-am spus că cum poate să spună așa ceva. El a spus că nu i se pare normal. Și eu am zis apoi că îmi iau copiii și plec, eram foarte nervoasă.

Nu suport să vină cineva cu minciuni la adresa lui. Totul a pornit de la faptul că cineva a intrat încălțat în casă și eu am spus că sunt copiii care mai merg pe jos și să se descalțe. Nu mi se pare deplasat că am spus asta. E problema lor. Femeie, ești nebună, cum să pleci, mi-a spus soțul meu”, a mai spus Roxana Dobre.

Roxana Dobre, ruptură DEFINITIVĂ de Florin Salam. GESTUL ŞOCANT care exclude ÎMPĂCAREA

Puiu Gheorghiu, impresarul manelistului, l-ar fi sfătuit pe Florin să facă test de paternitate la acest copil, dacă se va naşte.

„În cazul în care prin absurdul absurdului se va naşte îl voi sfătui să facă testul de paternitate”, a spus Puiu Gheorghiu.

„Nu interesează pe nimeni că sunt însărcinată. Nu ştiu de ce mă urmăreşte acest trecut. Să le fie ruşine pentru că au intrat în casa mea şi pentru că au mâncat cu mine la masă. De unde ştie el (n.r. Puiu Gheorghiu) care este viaţa mea intimă cu soţul meu? Nu am nicio treabă cu niciun alt bărbat. Nu am bărbat de lăsat sau de înşelat. Am un soţ bun. Am cel mai bun soţ din lume şi de aceea nu am nevoie de nimeni altul”, a mai spus bruneta.

ROXANA DOBRE, anunţ-bombă după ce ar fi fugit cu AMANTUL. Ce spune iubita lui FLORIN SALAM