Florin Salam îl demolează pe Alex Bodi. Afacerea în care s-a folosit de numele manelistului: „Am crezut că e un joc. Văd că vrea să se îmbogățească pe spatele meu”

Florin Salam a decis să renunțe la afacerea cu NFT-uri în care se implicase inițial alături de Alex Bodi. Acum manelistul îl acuză pe afacerist că s-a folosit de numele și reputația sa ca să facă bani.

16 ian. 2023, 17:55
Florin Salam îl demolează pe Alex Bodi. Afacerea în care s-a folosit de numele manelistului: „Am crezut că e un joc. Văd că vrea să se îmbogățească pe spatele meu”

Florin Salam le-a spus fanilor, într-un live pe Facebook, cum a ajuns să se asocieze cu Alex Bodi și a recunoscut că inițial nu știa despre ce e vorba.

Mulți români au început să investească în afaceri cu NFT-uri, iar mai apoi să facă bani frumoși din asta. Astfel de afaceri atrag o mulțime de sportivi și artiști.

Citește și Florin Salam i-a botezat nepoata lui Bercea Mondial. Regele manelelor a făcut show printre interlopi

,,Eu am crezut că este un joc, de fapt, un joc pentru fanii noştri, un joc mai copilăresc. Nu am ştiut eu că este vorba de afaceri, că dacă ar fi mi-aş face singur. Eu, pe numele meu, vreau să mă îmbogăţesc eu. Când intri într-o situaţie de genul, probabil trebuie să fie toată lumea bine. Dacă voi îmi faceţi mie un avantaj, trebuie şi voi să aveţi avantaje pe tema aceasta.

Vă dau cuvântul meu de om, am ştiut că e doar un joc. Vezi, dacă eu întotdeauna sunt aşa… pe străzi, alerg, mintea mea este în 1000 de părţi. N-am ştiut că cineva face pe spatele meu… aşa că, oameni buni, eu m-am retras din chestia asta cu…. Probabil, dacă vorbeam din prima cu Alex Bodi şi el se ţinea de cuvânt, rămâneam şi ţineam şi lumea la curent cu tot ce se întâmplă pe acolo.”, a declarat Florin Salam în online.

Florin Salam: „Deodată văd că cineva vrea să se îmbogățească pe spatele meu”

Florin Salam s-a declarat revoltat de faptul că afaceristul s-a folosit de numele său ca să aibă succes cu această afacere.

Citește și Gestul emoționant făcut de Florin Salam. Manelistul i-a cântat unui băiețel de 12 ani aflat pe patul de moarte: „Visa să-l audă cântând la aniversarea lui”

,,Eu m-am retras de aici pentru că nu am ştiut că e tema asta, nici nu s-au ţinut de cuvânt cei care m-au chemat să facem o treabă. Nu s-au ţinut absolut deloc de cuvânt. Asta este, nu au avut putere să stea în preajma mea. Nu vreau să fiu fiţos, dar când stai de vorbă cu Florin Salam, trebuie să bagi şi mâna în buzunar. Mai bine spui din prima că vrei să te ajut şi atunci te ajut, că aşa mă ştiu. Am ajutat toată viaţa. Dar când vrei să apari cu Florin Salam doar ca să apari lângă el şi după aceea aşa, trebuie să afle lumea de la boss.

Am crezut că e doar un joc de distracţia oamenilor şi deodată văd că cineva vrea să se îmbogăţească pe spatele lui F.S.! Pe spatele lui F.S. se îmbogăţeşte doar F.S.! Şi cum? Prin corectitudine! Doar așa!”, a mai spus Florin Salam.

Alex Bodi a refuzat să comenteze declarațiile manelistului.