Florin Salam, îngropat de datorii. Manelistul ar fi plecat din spital pentru a returna banii celor care l-au plătit în avans. Suma ar fi una colosală

Florin Salam ar fi revenit în țară pentru a returna banii celor care au plătit în avans pentru a-l avea pe artist la evenimente.

27 aug. 2023, 11:42
Florin Salam, îngropat de datorii. Manelistul ar fi plecat din spital pentru a returna banii celor care l-au plătit în avans. Suma ar fi una colosală
Forin Salam caută soluții pentru a-și plăti datoriile

Florin Salam ar fi plecat din spital și ar fi revenit în țară pentru a returna banii celor care au plătit în avans pentru a-l avea la evenimente. Suma ar fi una foarte mare, iar manelistul caută soluții pentru a rezolva această problemă.

Nevoit să se interneze, manelistul nu a mai putut onora contractele, iar acum întâmpină probleme finanicare. Potrivit spynews.ro, cântărețul a revenit în țară și caută soluții pentru a restitui suma uriașă, care s-ar ridica la 1 milion de euro.

Citește și: Cum au reacționat apropiații lui Florin Salam, după ce manelistul a fost fotografiat pe patul de spital: „Împotriva lui Dumnezeu nu ne punem niciodată”

Din cauza unor probleme de sănătate, Florin Salam nu a putut onora o mulțime de evenimente plătite în avans și ar fi acumulat o datorie uriașă.

În ultimele luni, manelistul a fost atacat din toate părțile după ce nu s-a prezentat la nunțile și botezurile pentru care oamenii îl plătiseră.

Recent, artistul a anunțat că este internat într-o clinică din străinătate, fără să dea prea multe detalii. Pentru a demonstra că spune adevărul, a postat o poză de pe patul de spital. În imagine, Florin zace, cu ochii închiși, într-o rezervă de lux.

Citește și: Florin Salam, în stare gravă? Manelistul apare pe perfuzii într-un spital din străinătate. Fanii sunt îngrijorați: „Nu îmi face plăcere să fac acest anunț”

La acea vreme, Florin Salam asigura că îi va despăgubi pe cei care au plătit în avans pentru a-l avea la evenimente. Cu toate astea, manelistul nu ar avea suficienți bani pentru a-și ține cuvântul, așa că face eforturi pentru a găsi o soluție. Ar avea nevoie de 1 milion de euro. Acesta ar fi contactat deja mai mulți oameni de afaceri, cu care ar exista discuții avansate cu privire la eventualele proprietăți pe care artistul le poate pune gaj.