Florin Salam îşi vinde vila. Cât costă palatul regelui manelelor

Florin Salam şi partenera sa de viaţă, Roxana Dobre, au luat decizia de a scoate la vânzare vila din Popeşti-Leordeni în care locuiesc în prezent. Cei doi au decis să vândă "palatul" în care locuiesc împreună cu cei trei copii pentru a investi banii în altceva, informează Antena 1.

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 16:06

Imobilul are amprenta la sol de 127 mp. La parter, există un living mare mobilat ultramodern, o bucătărie închisă în sticlă, un dormitor și o baie, au povestit câțiva apropiați de-ai cântărețului pentru sursa citată. La etaj se urcă pe o scară de sticlă, iar aici se găsesc trei dormitoare care au balcoane și două băi. Lângă vilă, au fost construite o bucătărie, cu debara și baie, dar și o garsonieră dublă care are 50 mp și este complet mobilată și utilată, au aflat, pe surse, jurnaliştii Antenei 1.

Curtea are o suprafață de 600 de mp și include și un loc de joacă pentru copii. Florin Salam îşi vinde imobilul luxos cu 380.000 de euro, preţ uşor negociabil.

Este exact aşa cum ne-am dorit noi. Ne-am străduit să ne iasă pe placul nostru. Mie îmi place foarte mult genul ăsta de casă. Îmi place foarte mult albul. Nu am vrut să mai merg pe nicio culoare închisă. Am vrut să iasă altfel, dar mi-am pierdut răbdarea pentru că am dat de oameni neserioşi.

Citeşte şi Scandal imens în familia lui Florin Salam. Acuzaţii şocante: „A omorât-o pe Fănica!”

Îmi prind urechile un pic în tehnologia asta a lor de ultimă generaţie. Avem cuptor cu display cu poze şi care se poate programa prin telefon. Trebuie să recunosc că eu nu prea gătesc decât atunci când vrea Florin ceva. Când vrem să ne «porcim» prăjesc cartofi, fac un grătar şi salată, cu mare drag.

În rest, mama este bucătăreasa noastră. Uşile sunt din sticlă pentru că aşa am vrut eu. Îmi place pentru că este o casă foarte frumoasă, dar albul e foarte pretenţios. Acum, dacă mă plimb puţin şi îmi cade un fir de păr, se vede imediat. Pe jos am optat pentru un parchet lucios. Toată casa asta eu am decorat-o şi nu am vrut să fie încărcată, pentru că nu-mi place. Avem trei dormitoare, o baie pentru musafiri şi o alta pentru noi. Lui Florin îi place să aibă spaţiu în baie. În dormitor, avem un pat scump, dar în care nu ne odihnim”, declara Roxana Dobre într-un interviu oferit Antenei 1 în 2016.