Florin Salam l-a pus cu botul pe labe pe interlopul care l-a alergat cu toporul. Ce manevră a făcut manelistul VIDEO

Florin Salam şi interlopul Dan Câine au fost pusi faţă în faţă în casa unui cunoscut clan ţigănesc pentru a cădea la pace. Asta după ce săptămâna trecută, la o nuntă din Capitală, artistul ar fi fost alergat cu topoare şi cuţite pentru ca ar fi refuzat sa mai cânte o melodie.

23 mart. 2017, 13:41
Florin Salam l-a pus cu botul pe labe pe interlopul care l-a alergat cu toporul. Ce manevră a făcut manelistul VIDEO

Speriat de moarte după ce interlopul Dan Câine, un răufăcător din zona Apărătorii Patriei din București, a vrut să-l taie cu toporul la o nuntă, celebrul manelist Florin Salam a apelat la relațiile sale din lumea interlopă, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Florin Salam, ţinta unui ATAC MAFIOT. Cine a vrut să-l înjunghie pe MANELIST

Primul care a reacționat a fost Mircea Nebunu, liderul grupării Sportivilor, care s-a limitat la un mesaj transmis prin intermediul unui site de socializare. Ulterior, Salam a apelat la bătrânii temutului clan Duduianu, Seif și Denom, care au organizat un stabor (n.r. judecată țigănească) la ei acasă și i-au pus pe cei doi la masă, față în față.

Pentru ca lumea interlopă să afle ce s-a întâmplat, o parte a discuției a fost filmată cu telefonul mobil. În imagini se vede că judecătorii stau în capul mesei, în timp ce Salam și Dan Câine stau față în față. Salam este relaxat și bea pahar după pahar dintr-o sticla de tărie, pe care o „stinge” cu suc.

Citeşte şi Lovitură pentru Florin Salam. Riscă şi anchetă penală după confiscarea a 100.000 de euro

Simțindu-se apărat de „greii” Duduienilor, Salam abordează discuția de pe o poziție de forță și, după ce îi face morală lui Dan Câine, căruia îi reamintește că „au crescut împreună”, îi atrage atenția, amenințător, că „dușmănia nu e bună, că se supără boșii”, făcând referire la cei doi lideri interlopi prezenți la masă. La rândul său, Câine își cere iertare, cu mâine împreunate, ca și cum ar spune o rugăciune.