Florin Salam le-a spus procurorilor câţi bani a pierdut cu Duduienii. Incredibil cât cere manelistul pentru o cântare

Florin Salam le-a recunoscut poliţiştilor specializaţi în destructurarea grupărilor criminale câţi bani cere pentru a cânta la o nuntă sau la un botez.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 05:56
Florin Salam le-a spus procurorilor câţi bani a pierdut cu Duduienii. Incredibil cât cere manelistul pentru o cântare

Manelistul a fost audiat de poliţiştii bucureşteni într-un dosar în care ar fi fost şantajat de fraţii Anaser şi Aramis Duduianu. Florin Salan a fost deranjat de faptul că aceştia l-ar fi obligat să cânte gratis şi a cerut să fie pedepsiţi, mărturisind că în mod normal cere cam între 100.000 şi 150.000 de euro pe spectacol.

„Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, le-a spus artistul anchetatorilor, potrivit spynews.

Florin Salam a mai dezvăluit că a încercat de multe ori să scape de petrecerile Duduienilor şi că de multe ori le spunea că are alt program, însă clanul muta data evenimentelor de fiecare dată, astfel încât să manelistul să poată fi prezent. Florin Salam a cerut „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”.

 Citiţi şi Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Interlopii i-au „confiscat” sume uriaşe de bani timp de 11 ani