Florin Salam, noi acuzații de înșelăciune. Un tânăr spune că manelistul l-a țepuit cu 6000 de euro: „Mă voi duce la Poliție”

Florin Salam, noi acuzații de înșelăciune. După scandalul declanșat zilele trecute, unde manelistul a fost ridicat de polițiști, fiind acuzat că a țepuit doi miri, un nou caz este dezvăluit. Un tânăr susține că ar fi plătit nu mai puțin de 6.000 de euro în schimbul unei melodii dedicată lui, ce ar fi trebuit interpretată de Florin Salam și alt artist celebru, Leo de Vis.

11 feb. 2024, 12:27
Florin Salam, noi acuzații de înșelăciune. Un tânăr spune că manelistul l-a țepuit cu 6000 de euro: „Mă voi duce la Poliție”
Florin Salam, noi acuzații de înșelăciune

Florin Salam, noi acuzații de înșelăciune. Florin susține că “Regele” i-a promis că în perioada următoare îi va compune maneaua cu pricina. “Am și eu un mesaj, de la mine FS, de la Leo de Vis pentru Ganea, la mulți ani și cât de curând îți facem piesa pe care ți-am promis-o. Te pup, pa!”, este mesajul primit de tânăr din partea lui Florin Salam, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Top 3 cei mai bogați maneliști din România. Locul 1 are o avere de 10 milioane de euro și nu este ocupat de „Regele” Florin Salam

Florin Salam, noi acuzații de înșelăciune

Timpul a trecut, iar Florin Salam și Leo de Vis nu și-ar fi onorat promisiunea față de tânăr. După ce i-ar fi amenințat cu poliția, cei doi au spus că își vor onora promisiunea. “Da, fratele meu, să mor de am fost la studio. Suntem numai pe drumuri. Săptamâna ce vine suntem mai liberi puțin și mergem la studio. Aștept și după ăla cu negativul”, i-a transmis Florin Salam.

Ulterior, manelistul nu i-a mai răspuns bărbatului, care, forțat de împrejurări, a luat legătura și cu Leo de Vis. Nici aici nu ar fi avut mai mult noroc.

Banii i-am dat lui Leo de Vis și apoi Florin Salam mi-a trimis acea filmare, în care îmi promitea melodia. Pabuba totală se ridică la 6.000 de euro. Cred că-s mână în mână, cine știe cum or fi împărțit banii. Cu Florin Salam am vorbit inclusiv la telefon… Degeaba!

Ulterior, nu am mai dat de ei. Nu mi-au mai răspuns, parcă au intrat în pământ. Mă voi duce și eu la Poliție, nu credem că mai am ce face, dar am văzut cazul băiatului din Târgoviște și voi proceda la fel”, a mai declarat tânărul, potrivit sursei menționate mai sus.