Top 3 cei mai bogați maneliști din România. Locul 1 are o avere de 10 milioane de euro și nu este ocupat de „Regele” Florin Salam

Top 3 cei mai bogați maneliști din România. Nu este un secret pentru nimeni faptul că cei mai mulți artiști de muzică orientală învârt banii cu lopata. Fie că au prețurile colosale pentru cântările sale, ori primesc sume impresionante la dedicații, maneliștii nu se pot plânge de viață grea.

10 feb. 2024, 18:47
Top 3 cei mai bogați maneliști din România. Locul 1 are o avere de 10 milioane de euro și nu este ocupat de „Regele” Florin Salam
Top 3 cei mai bogați maneliști din România

Top 3 cei mai bogați maneliști din România. Mulți dintre cei care au câștigat foarte bine din acest domeniu muzical au făcut investiții inteligente pentru a-și mări averea, așa cum este cazul lui Adrian Minune, Nicolae Guță, Florin Salam și mulți alții.

Toți cei din top au în comun pasiunea pentru mașini puternice, de lux, pe care și le-au achiziționat de-a lungul timpului.

Citește și: Scandal în lumea maneliștilor! Florin Salam dă de pământ cu Jador, după ce i-au fost „furate” melodiile: „Câtă nesimțire! Cât de prost poți să fii?”

Top 3 cei mai bogați maneliști din România

Locul 3 este ocupat de Nicolae Guță, cu o avere estimată la 3 milioane de euro. Faimos pentru muzica sa, cântărețul este și proprietarul unei firme de cazinouri. Cu mașini în valoare de peste 200.000 de euro și o casă impresionantă în Petroșani, Guță are o colecție de autoturisme Dacia.

Locul 2 este ocupat de Florin Salam, cu o avere estimată la 5 milioane de euro. Pe lângă activitatea muzicală, de unde face bani frumoși, manelistul are și o firmă de imobiliare, specializată în închirierea de cabane în țară. Colecția sa de mașini, evaluată la 1 milion de euro, expune mărcile Mercedes și Audi, fiind un fan înrăit al acestora. De puțin timp, a început să facă live-uri pe TikTok, aducându-i venituri substanțiale.

Pe locul 1 se află Adrian Minune, cu o avere estimată la 10 milioane de euro. Manelistul are mai multe afaceri și investiții, remarcându-se ca un mare proprietar de terenuri, cu proprietăți evaluate la peste 1 milion de euro. Pe lângă toate acestea, are și o colecție de 14 mașini, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, potrivit paginii Misteriosul.ro.