Florin Salam nu s-a uitat la bani. Cât a costat, de fapt, nunta anului de la Nuba

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre a avut loc, miercuri, chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, într-un cadru de vis, la Nuba Mamaia. Mult așteptatul eveniment a avut peste 400 de invitați care s-au distrat de minune până în zori.

03 iun. 2022, 08:50
Florin Salam nu s-a uitat la bani. Cât a costat, de fapt, nunta anului de la Nuba

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de peste opt ani, dar parca soarta le-a stat în cale până acum să se căsătorească. Dar, atunci când momentul a venit, manelistul nu s-a mai uitat la bani.

Cât l-a costat pe Florin Salam, de fapt, nunta cu Roxana Dobre

Decorul, spectaculos, cu aranjamente florale ieșite din comun, cu mesele ornate impecabil și ajungem, încet, la meniul plin cu tot ce-ți dorești. Organizare de nota zece, specială pentru specialii invitați ai cuplului Florin Salam – Roxana Dobre.

Așa cum era de așteptat, nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre i-a costat pe manenist o avere, dar acest lucru nu a contat absolut deloc.

Citește și: Gabi Bădălău a venit cu altă femeie decât Bianca Drăgușanu, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cine este frumoasa bruneta care l-a însoțit

Pe lângă cei 350 de invitați aleși cu atenție, la nuntă au performat în jur de 100 de lăutări.  Așa că Florin Salam a plătit, pentru nunta regească, vreo 350.000 de euro, cu 100.000 mai mult decât preconizase.

Mesele împodobite cu flori, cazările invitaților, artificiile și multe altele l-au costat pe manelist, dar nu a contat. A plătit cu zâmbetul pe buze pentru una dintre cele mai fericite zile din viața lui și a celei care-i este alături mereu.

Ce ținute au purtat mirii la nuntă

Pentru nunta cu Roxana Dobre, Florin Salam a ales să un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, fără papion sau cravată adaugată.

Ținuta manelistului a fost completată cu o pereche de ochelari ultima fiță, în valoare de 300 de euro și pantofi de la un brand renumit, de 700 de euro. La brațul soției sale, Florin Salam a strălucit, cu un ceas de circa 60.000 de euro pe mână.

Totodată, Roxana Dobre a purtat o rochie din mătase, cabrată pe talie, care s-a terminat cu o trenă spectaculoasă, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul. Mânecile au fost unele deosebite, cu o mulțime de pietre și cristale.

Roxana Dobre a avut părul prins, acoperit cu un voal lung, care i-a completat ouftit-ul deosebit. Bijuteriile au completat perfect ținuta albă și zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei.

Citește și: Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa

Mai mult decât atât, bruneta a avut un buchet format din bujori albi și a fost adusă cu o mașină de 500.000 de euro. Probabil, și ținuta Roxanei Dobre se ridică la un cost de câteva zeci de mii de euro.