Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cum arată și cât ar fi costat ținutele mirilor. VIDEO

Florin Salam și Roxana Dobre, iubita manelistului de peste 8 ani, s-au căsătorit, miercuri seară, într-un cadru de poveste, la Nuba, în Mamaia.

02 iun. 2022, 09:18
Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cum arată și cât ar fi costat ținutele mirilor. VIDEO

Deşi formează un cuplu de ani de zile şi au împreună trei copii, abia acum au decis să devină oficial soţ şi soţie. La eveniment au participat un număr mare de vedete autohtone, printre care Nuțu Cămătaru și Alex Velea, care a și cântat.

Noi imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Ce ținute au purtat mirii

Pentru nunta cu Roxana Dobre, Florin Salam a ales să un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, fără papion sau cravată adaugată.

@alexciupeweddingga #alexvelea #5pasidebine #nubamamaia ♬ sunet original – Alex ciupe

Ținuta manelistului a fost completată cu o pereche de ochelari ultima fiță, în valoare de 300 de euro și pantofi de la un brand renumit, de 700 de euro. La brațul soției sale, Florin Salam a strălucit, cu un ceas de circa 60.000 de euro pe mână.

Citește și: Noi imagini de la nunta „Regelui” Salam cu Roxana Dobre. Nuţu Cămătaru, unul dintre invitaţii speciali

Totodată, Roxana Dobre a purtat o rochie din mătase, cabrată pe talie, care s-a terminat cu o trenă spectaculoasă, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul. Mânecile au fost unele deosebite, cu o mulțime de pietre și cristale.

@alexciupeweddingga #nubamamaia ♬ sunet original – Alex ciupe

@crs.cristian07 #nunta #florinsalam #romania #nuba #constanta #fy #foryou #fyp ♬ sonido original – Cristian

@crs.cristian07 #nunta #florinsalam #nuba #constanta #fy #5pasidebine #romania #foryou #fyp ♬ sonido original – Cristian

Roxana Dobre a avut părul prins, acoperit cu un voal lung, care i-a completat ouftit-ul deosebit. Bijuteriile au completat perfect ținuta albă și zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei.

Mai mult decât atât, bruneta a avut un buchet format din bujori albi și a fost adusă cu o mașină de 500.000 de euro. Probabil, și ținuta Roxanei Dobre se ridică la un cost de câteva zeci de mii de euro.

@trandafirdelacraiova NUNTA F🥂S #virall #foryou #foryou ♬ sunet original – Trandafir 🌹

Florin Salam, declarație de dragoste pentru Roxana Dobre

După ce și-au spus „DA” pentru totdeauna, Florin Salam s-a oprit să vorbească cu prietenii săi cărora le-a mărturisit că Roxana este de departe cea mai frumoasă femeie de pe planetă.

„Vezi? Vezi că am luat-o de nevastă?! Nu există mai frumoasă, așa că sunt onorat”, a zis Florin Salam în fața invitaților săi, după ce s-a cununat cu aleasa inimii lui.

@crs.cristian07 #nunta #florinsalam #nuba #constanta #fy #5pasidebine #romania #foryou #fyp ♬ sonido original – Cristian

@dj.iulian #nunta2022 #roxanadobre #foryou #viral #florinsalam #5pasidebine ♬ sunet original – Cuciureanu Iulian Ni

Se pare că și invitații au fost nevoiți să țină cont de un dress code, căci majoritatea poartă ținute albe. Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat civil în 2021, iar ceremonia a fost sărbătorită cu o petrecere discretă, alături de prietenii apropiați și familie.

@cameliaelen Casa de piatra Roxana și Florin ❤️##fypシ #foryoupageofficiall ♬ sunet original – Camelia elena

Nuțu Cămătaru, printre cei mai de seamă invitați

Printre invitaţii speciali s-a numărat şi Nuțu Cămătaru. Interlopul a venit la marele eveniment alături de familie, iar în mâna lui s-a putut observa o punguliță în care a ”strecurat” cadoul pentru fericiții însurăței.

Nuțu a optat o ținută sobră, de culoare neagră, atât costumul, cât și cămașa. Iar pantofii au fost, de asemenea, asortați cu vestimentația.

La petrecere, și-au făcut apariția doar persoanele dragi frumosului cuplu. Tzancă Uraganul a ajuns la bordul unui Ferrari roșu, pe care l-a parcat în apropierea evenimentului. Alături de iubita lui, Marymar, care a atras toate privirile.

Citește și: Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa

Sorinel Puștiu a fost și el printre invitații de onoare al lui Florin Salam, dar și medicul stomatolog Jona Yousuf, pe la cabinetul căruia vedetele din showbiz fac coadă.

@mario.sam Wedding regele FS ❤️ #5pasidebine ♬ sunet original – Mario Sam

@mario.sam Wedding regele FS ❤️ #5pasidebine ♬ sunet original – Mario Sam

@smecheriisilautarii nunta celuinmai iubit om de pe pamant , Florin Salam , petrecere de vis! #romania#smecheriisilautarii #florinsalam #viral#foryou ♬ original sound – Smecherii si lautarii


loading...