Florin Salam, operaţie de urgenţă. Starea manelistului este foarte gravă

S-a aflat adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam, după vizita medicală pe care a făcut-o recent la Viena.

12 sept. 2019, 13:17
Florin Salam, operaţie de urgenţă. Starea manelistului este foarte gravă

Medicii i-au recomandat lui Florin Salam să se opereze urgent. Florin Salam a primit un ultimatum de la medici, și anume să se opereze de urgenţă.

Florin Salam, în vârstă de 39 de ani, a fost programat pentru o operație urgentă, informația fiind dezvăluită de surse din anturajul manelistului.

Florin Salam, primele declaraţii după un tratament făcut în secret la Viena. Ce spune despre BOALA de care SUFERĂ

Florin Salam va trebui să se opereze după ce acum o luna a fost internat în secret la o clinică din Viena. Pentru operație, Salam va merge tot într-o clinică din capitala Austriei.

Starea manelistului s-ar fi agravat în ultima vreme pe fondul oboselii și al unui stil de viață dezorganizat, susțin surse citate de www.wowbiz.ro

Florin Salam s-a întors de la Viena în București pentru a participa la petrecerea organizată în cinstea celei mai mari fetițe pe care o are cu Roxana Dobre, Jacqueline Maria. Micuța a împlinit 4 ani pe dată de 3 septembrie iar părinții i-au organizat o petrecere pe cinste.

Oficial, manelistul a anunțat că se află în pauză vocală dar informațiile legate de starea sa de sănătate nu au putut fi ținute in secret, Roxana Dobre fiind cea care a făcut indirect anunțul despre această schimbare din familia lor.

Celebrul manelist și partenera lui de viață au trei copii împreună: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ştefan. Din căsătoria anterioară, cu Fănica, artistul are alți doi copii: Betty și Danny.