Florin Salam, prins în mrejele unei iubiri pasionale. Se anunţă turbulenţe în relaţia cu Roxana Dobre

O româncă, plecată de mulți ani în Spania, pare că a făcut o pasiune de-a dreptul nebună pentru manelistul Florin Salam și, de dragul lui, a recurs la o serie de gesturi extreme.

RomaniaTV.net
10 feb. 2019, 07:25

Geanina, pe numele ei, a plecat în Spania cu ani în urmă și pare că vrea să trăiască acolo pentru tot restul vieții, legăturile ei cu România fiind din ce în ce mai puține. Cu toate acestea, există totuși ceva care îi ostoiește dorul de țară: manelistul Florin Salam.

Nu pierde niciun concert de-al lui Florin Salam de prin Spania și, cum aude că acesta va cânta, indiferent de orașul în care are loc evenimentul, ea merge să îl vadă. Ba chiar mai mult, face tot ce îi stă în putință pentru a fi cât mai aproape de manelist, să fie chiar în fața scenei. Motiivul pare să fie legat de momentul în care, acum ceva ani, Florin Salam a remarcat-o și, fără să stea pe gânduri, văzând-o atât de înfocată, a pupat-o. De atunci, Geanina a făcut o adevărată obsesie pentru manelist și, zi de zi, postează pe contul ei de socializare mesaje pline de dragoste la adresa lui Florin Salam, mesaje care, dacă ar fi văzute de actuala parteneră de viață a manelistului, Roxana Dobre, ar face-o, cu siguranță, măcar puțin geloasă, scrie wowbiz.ro.

Dar, pe lângă mesajele de dragoste pe care le postează Geanina, mai există și alte gesturi extreme pe care aceasta le-a făcut pe dragukl lui Florin Salam. Mai exact, ea, în urmă cu ceva vreme, și-a tatuat pe braț numele manelistului, iar imaginea cu pricina a postat-o pentru a arăta tuturor cât de mult în iușete pe Florin Salam. 

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Chioar dacă Florin Salam este obiectul unei adevărate obsesii pentru unele dintre fanele sale, partenera de viață a manelistului nu are de ce să își facă griji. Mai exact, dacă pânhă de curând, relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz, lucrurile par că s-au îndreptat. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu – ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider – nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea artistul care, de curând, a anunţat-o că îşi mai doreşte un copil de la ea.