Florin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată de o bancă de celule stem. Datorie uriaşă!

Florin Salam și soţia sa, Roxana Dobre, au fost dați în judecată de către o bancă de celule stem. Cei doi nu au mai plătit facturile de mai mulţi ani, datoriile au ajuns la câteva mii de euro.

30 mart. 2021, 20:18
Florin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată de o bancă de celule stem. Datorie uriaşă!

Florin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată de o bancă de celule stem. Cei doi au apelat la ajutorul unei bănci de celule stem pentru primul lor copil. La vremea respectivă, aceștia au optat pentru pachetul premium, obligându-se ca timp de trei ani și jumătate să plătească în fiecare lună 54 de euro.

Florin Salam și Roxana Dobre, daţi în judecată de o bancă de celule stem

Florin Salam și soţia sa au plătit doar 6 luni, iar compania medicală a continuat să emită facturi lunare, la care a aplicat dobânzi contractuale. Pentru că ani de zile manelistul nu a făcut plata, acum cazul a ajuns în instanță, scrie wowbiz.ro.

Florin Salam, de nerecunoscut. Cum arată acum manelistul

Banca de celule stem s-a adresat instanței pentru a recupera aproape 10.000 de lei. La proces, avocatul celor doi a cerut respingerea acțiunii pe motiv că termenul s-a prescris și că nu au fost înștiințați de existența unei somații de plată. Manelistul a susținut că toate înștiințările de plată au fost trimise pe o adresă veche. Contestațiile celor doi nu au fost admise, iar acum sunt buni de plată. Pe lângă datoria deja existentă, Florin Salam trebuie să mai acopere și penalizările ce s-au adunat în fiecare lună, datoria crescând astfel de câteva ori!