Florin Salam, de nerecunoscut. Cum arată acum manelistul

Florin Salam a ajuns de nerecunoscut. Lipsa evenimentelor şi a activităţilor artistice, din cauza pandemiei de coronavirus, şi-au pus amprenta asupra manelistului, care a pus câteva kilograme, potrivit imaginii de mai jos.

29 mart. 2021, 10:17
Florin Salam, de nerecunoscut. Cum arată acum manelistul

Florin Salam, de nerecunoscut. Potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro, manelistul şi soţia lui, Roxana Dobre, au ieşit la plimbare, mai ales că şi vremea era perfectă pentru mişcare în aer liber.

Artistul a optat pentru o ținută casual, all black, cu pantofi sport, iar soția sa și-a accesorizat ținuta lejeră cu o geacă roz pudrat. Fără mască ”la purtător”, cei doi soți s-au plimbat din parcul Herăstrău și și-au limpezit gândurile.

Citeşte şi: Sora lui Florin Salam s-a întors acasă, după ce fugise cu amantul: „Maria este constrânsă”

Florin Salam, de nerecunoscut

Florin Salam şi Roxana Dobre, la plimbare prin parc

Florin Salam, despre vaccinul anti-Covid: „Dumnezeu te apără și noi suntem căliți”

Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid. De aun an de zile, toate evenimentele și concertele au fost anulate la scară mondială, artiștii fiind extrem de afectați de acest aspect. Printre ei se numără și Florin Salam, dar cu toate acestea, tot nu este convins de existența coronavirusului.

În orice țară te duci sunt aceleași probleme. De ce să plec de aici dacă oricum nu ai unde să cânți? Nu dau voie la petreceri. Așteptăm să rezolve. Nu trebuie să crezi cu tărie în acest virus sau cum îi spuneți voi. Dumnezeu te apără și noi suntem căliți. Am mai răcit și acum 10 ani, o să răcesc și mâine numai că acum au dat denumirea asta de coronavirus.”, a spus Florin Salam.

Artistul a mărturisit că nu ar vrea să se vaccineze, dar dacă va fi nevoie o va face, atât el, cât şi familia lui. „Poate autoritățile vor spune cândva să nu mai facem. Așteptăm, vedem încă nu ne-am gândit la asta. N-am vrea să-l facem, dar dacă va trebui, o să-l facem.”, a mai spus artistul la Antena Stars.


loading...