Florin Salam, săltat de mascaţi! Manelistul, audiat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism VIDEO

Florin Salam a fost audiat, miercuri, într-un dosar de cămătărie şi proxenetism, după ce poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţieau pus în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere.

22 feb. 2023, 11:16
Florin Salam, săltat de mascaţi! Manelistul, audiat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism VIDEO
Florin Salam, săltat de mascaţi! Manelistul, audiat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism

Florin Salam, săltat de mascaţi! Printre cei ridiați de poliție se află și Florin Salam, celebrul cântăreț de manele. „În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam, au fost șantajați de Clanul Duduianu. Informații-bombă din dosar!

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Citeşte şi: Florin Salam scapă de dosarul penal pentru consum de droguri

În ultimii ani, Florin Salam a fost audiat de mai multe ori, în diverse dosare, de la consum de droguri până la şantaj şi cămătărie.