Mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam, au fost șantajați de Clanul Duduianu. Informații-bombă din dosar!

Apar informații cheie dintr-un dosar celebru. Mai mulți maneliști printre care și Florin Salam ar fi fost șantajați și tâlhăriți de membrii Clanului Duduianu.

24 ian. 2021, 20:04
Mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam, au fost șantajați de Clanul Duduianu. Informații-bombă din dosar!

Mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam, au fost șantajați de Clanul Duduianu. Interlopii aveau scenarii plănuite din scoarță în scoarță pentru a nu fi acuzați de crimă organizată.

Mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam, au fost șantajați de Clanul Duduianu. Ce s-a întâmplat de fapt

Florin Salam a fost abordat de mai multe ori de interlopii Anaser, Aramis și Vențer, care l-au ținut sub teroare, rând pe rând. Procurorii au reușit să probeze trei fapte de șantaj, comise în perioada martie 2019 – iulie 2020, după cum urmează:

„Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoană vătămată – Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Vențer Nicolae-Mihai, zis Vențer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la șantaj (data faptei 19.06.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, în formă continuată (două acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam)”, arată datele din dosar, potrivit Spynews.

Se pare că Florin Salam ar fi ”scăpat” doar cu o pierdere de100.000 de euro. Alții în schimb au fost bătuți, sechestrați și tâlhăriți. De exemplu, Sofian Văduva, zis Denom, a fost trimis în judecată pentru că l-a șantajat pe Leonard-Mădălin-Octavian Gaftone, zis „Leo de la Kuweit”, și l-a sechestrat pe Marian Marin, zis Marinică Nămol”, pe care l-a și tâlhărit, împreună cu Anaser.

Arestat în lipsă după ce Florin Salam a povestit în fața polițiștilor bucureșteni cum a fost jefuit, ani la rând, de membrii clanului Duduianu, care fie îi luau banii în mod direct, fie îl trimiteau să cânte pentru ei și încasau onorarii de ordinul sutelor de mii de euro, Anaser Duduianu a fost prins, la fnele anului trecut, în Marea Britanie. Prezent într-un local românesc, acesta a cerut solistului vocal să cânte la masa lui.

Citește și: Nepotul lui Florin Salam, care a participat la X Factor, are probleme cu clanul Duduianu: „E în depresie!”