VIDEO Florin Salam, săltat de polițiști într-un dosar de înșelăciune. Ar fi păbugit un mire cu mii de euro

Manelistul Florin Salam a fost dus cu mandat la audieri, joi dimineață, la sediul Poliției Târgoviște. El este acuzat de înșelăciune într-un dosar penal.

08 feb. 2024, 09:41

Celebrul manelist Florin Salam a fost dus la audieri, fiind acuzat într-un dosar de înșelăciune. Totul a început de la plata unei prestații la o nuntă.

Citește și: Roxana Dobre, dezvăluiri despre căsătoria cu Florin Salam: „Soţului meu îi place să stea cu mai multe domnișoare”

Florin Salam, săltat de polițiști pentru înșelăciune

Florin Salam ar fi primit un onorariu pentru a cânta la o petrecere de nuntă, după care nu s-a mai prezentat la eveniment. Bărbatul care îl acuză de înșelăciune este din Târgoviște și spune că i-a dat manelistului suma de 5.500 de euro pentru a cânta. Deși bărbatul a insistat să facă un contract, artistul s-a opus și a precizat că nu știe să scrie, astfel că banii au fost dați în mai multe tranșe, dar fără vreo dovadă a naturii plății.

Evenimentul ar fi trebui să aibă loc pe 21 august, însă manelistul ar fi spus că întârzie, după care și-ar fi închis telefonul și nu a mai răspuns. În acest sens, bărbatul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul părții vătămate a povestit că Florin Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată.

În condițiile în care ar fi existat un contract în format scris, în acel moment Duțu Laurențiu ar fi putut, în anul 2020, atunci când ar fi constatat că Florin Salam nu a îndeplinit obligațiile, să meargă în instanța civilă și să solicite recuperarea sumei de bani cu toate pagubele aduse de Florin Stoian. În condițiile în care cei doi nu au întocmit un contract în formă scrisă, el a fost nevoit să se adreseze cu o plângere penală organelor de poliție. Urmarea acestei plângeri, Florin Stoian a fost citată de organele de poliție, nu s-a prezentat. Așa cum am spus, poliția își va face îndatorirea”, a declarat avocatul mirelui din Târgoviște, Ciprian Iacob.

Mirele păgubit, care cu greu a strâns banii muncind în străinătate, a povestit cum s-a ales cu paguba și ce vrea, de fapt, de la manelist.

I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10-10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele. Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat. Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea”, a precizat bărbatul din Târgoviște.

La mijlocul lunii ianuarie, manelistul a mai fost audiat, la Secția 1 de Poliție din Capitală, într-un dosar în care o tânără de 23 de ani îl acuza de agresiune fizică, în timp ce se afla într-o cameră de hotel.

Citește și: Florin Salam, emoționat până la lacrimi! Fiica sa, Maria, este pregătită să rupă din nou topurile cu o piesă nouă| VIDEO