Florin Salam şi-a „abandonat” fiica în cea mai importantă zi a anului

Îndrăgitul cântăreţ de manele este de nerecunoscut. Comportamentul lui Florin Salam din ultima perioadă a început să ridice multe semne de întrebare. Regele manelelor” şi-a abandonat fiica în ce-a mai importantă zi a anului pentru Betty.

RomaniaTV.net
31 aug. 2017, 10:07

Florin Salam a reuşit „performanţa” de a-şi ignora propria fiică în cea mai importantă zi, ziua de naștere a acesteia. Conform unor surse apropiate manelistului, Florin Salam nu s-a sinchisit să fie alături de fiica lui, Betty, în ziua în care aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 17 ani.

Florin Salam a ales să petreacă în compania unor „prieteni” în loc să fie alături Betty la petrecerea aniversară ce a avut loc într-un restaurant din Capitală, scrie spynews.ro.

„Florin a petrecut toată noaptea alături de nişte prieteni. Nu ştiu ce se întâmplă cu el, pe toţi ne îngrijorează comportamentul lui. În loc să fie alături de Betty la petrecere el s-a dus cu totul în alt loc”, ne-a mărturisit o cunoştinţă de-a manelistului.

Revenirea e în pericol
Florin Salam plănuieşte să se întoarcă acolo unde a cunoscut celebritatea. Conform unor surse apropiate acestuia, manelistul urmează să-şi înceapă cântările pe data de 12 Septembrie. Din câte se pare, revenirea artistului va avea loc la insistenţele temutului interlop Mircea Nebunu’.