Florin Salam şi-a îngrijorat fanii cu un filmuleţ pe Facebook. „Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui” VIDEO

Florin Salam a ţinut să le transmită un mesaj urmăritorilor lui de pe rețelele sociale, pe care i-a rugat să fie mai buni unii cu ceilalți și, dacă nu pot face o faptă bună, măcar să aducă o vorbă frumoasă.

03 apr. 2023, 15:44
Florin Salam şi-a îngrijorat fanii cu un filmuleţ pe Facebook. „Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui” VIDEO
Florin Salam şi-a îngrijorat fanii cu un filmuleţ pe Facebook. "Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui"

Florin Salam şi-a îngrijorat fanii cu un filmuleţ pe Facebook. Manelistul a aărut extrem de emoționant, dar și obosit.

Citeşte şi: Florin Salam, client al prostituatelor ademenite prin metoda Loverboy, potrivit presei de cancan. Interlopii „spălau” banii în domeniul imobiliar

„Vă salut pe toți cei care sunteți alături de mine. Îi salut și pe cei pe care nu am apucat să îi cunosc. Îmi salut toată familia. O parte din familie, o parte mare din familia mea poate nu o văd de mult timp pentru că am meseria așa natură și stau departe de ei, ca să muncesc și să le aduc o pâine acasă. Asta e viața…Trebuie să pierdem ceva ca să câștigăm altceva câteodată. Mă scuzați, poate am început așa brusc. Sunt și obosit și nu știu dacă am început bine sau nu. Ceea ce vreau să spun este că, noi, toți oamenii trebuie să fim la fel. Nu contează că altul e român, că e țigan, că e bogat, că e sărac, că e infractor, că e polițist. Aș vrea să mă audă toată lumea și copiii mei. Nu găsisem un fel de exprimare până acum. Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui. Cumva, trebuie să ne adunăm, să comunicăm și noi, în familie și cu oamenii pe care nu îi cunoști, că nu e greu să îl întrebi dacă simți ceva, să-l ajuți, că poate tu afli mai repede”, a spus Florin Salam.

Citeşte şi: Alex Bodi șterge pe jos cu Florin Salam după acuzațiile manelistului: „Câți bani a luat de la mine în ultimii ani… Ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi ca să ajungă ca mine”

Manelistul a continuat şi a vorbit despre relația cu Divinitatea. „Oameni buni, uite din momentul ăsta, 10 lei tot ai în casă. O pâine, două, trei tot ai în casă. Alții au milioane. Credeți-mă, eu nu sunt bogat. Sunt bogat pentru că îi am pe copii și am puterea să transmit mesajul ăsta. Asta ar fi cea mai mare bogăție a mea, să fiu tot timpul cum sunt acum. Că am foarte multe greșeli și îmi pare rău. La ce dar mi-a dat Dumnezeu mie, eu nu trebuia să greșesc niciodată. Oameni buni, aveți 10 lei în casă. Când ieșiți peste o oră afară, dați 5 lei înapoi la un amărât. Nu ai 10 lei, dar ai 3 pâini. Poate că ai nevoie de ele că ai copii mulți, dar rupe jumate sau un colț de pâine. Și voi, ăștia mai bogați, nu mi-e rușine să o spun. Haideți să începem să facem bine. Că noi toți când greșim, tot Pământul ăsta când facem rele, dăm viață celuilalt pentru care nici nu pot să-i pronunț numele. Haideți să facem bine, ca să prindă viață Dumnezeu și să coboare celălalt. Uite, din momentul ăsta, dacă dai un colț de pâine, dacă dai 5 lei cuiva, dacă zici o vorbă bună, chiar dacă nu ai nimic, dar măcar fă o rugăciune, și roagă-te să scapi de cealaltă parte, și să-l oprești doar pe Dumnezeu în suflet, dacă tot Pământul ar gândi așa, atunci Dumnezeu se hrănește cu asta. Și nu trebuie să ne forțeze, trebuie să vadă că noi venim cu situația asta”, a mai transmis Florin Salam.